esmaspäev, 29. oktoober 2012

Päevamõte

Huvitav, kas logistika firma toob meie katusekive ükshaaval seljas kohale, sest tänaseks pole neist veel õhkugi.Peaks äkki minema täiskuu ööl nelja tee risti, siis saaks ehk kivid kätte:).Igatahes on meil kauba saatjaga sellised soojad telefonivestlused kord päevas, vaesed nemadki, pole ju süüdi.
Aga muidu, ei jõua kella keeramist ära vanduda.Hommikul varavalges valge, kui ma veel magan, seega raisus valgus ja õhtul on pime mis pime.
Ja tuleb vist lugeda koeravilla ketramise hooaeg avatuks.Sest ei möödu päeva, kui mõni "õnnetu" koeravilla omanik ei ärka , et NÜÜD oleks kohe vaja.Või siis peaaegu kohe, veel parem eile.:).Kui nii edasi ärgatakse, ei paista minu nina enam koeravilla hunnikust välja ja ega pikalt enam aega ei võta, kus ma tellimusi astu ei jaksa võtta.Vokiga ikka vabriku kiirust järgi ei tee.Aga  ma ei kurda, sest koeravilla ketramine on üks tore teraapia.Lisaks toredad koerainimesed ja kui vanad kliendid ka sind üles jälle otsivad, mis sa hing tead tahta.Elamine läheb päevast päeva soojemaks, sest igasugust sooja villa lendab tänu ketramisele õhus, varsti saab meil üks ökoloogiline villamaja valmis.Natuke veel ja võib vilistada elektri firmadele.
Lammastest tahtsin ka rääkida.Panin enda 4 peenvillast, kes mul eraldi karjas olid, suurde karja tagasi ja suure karjaga toimus nagu uuesti sündimine.Noored ei karda enam, tulevad kõik koos väravate vahele sisse ja isegi söövad peost.Tundub nii, et kui põhikarja jäävad aremad lambad, siis ka võõrad lambad võtavad üle nende käitumismalli.Piisas paarist inimesele heast meelest vastu jooksjast, kui karja käitumine muutus.Noored lambad aga on jälle vanadele lammastele positiivselt mõjunud, sest kui meil enne vanad vedelesid enamiku aja varju all, siis noorte tulekuga nad ainult õgivad süüa.Ilus on vaadata seda matsutavat valgete pallikeste kogumit.Nüüd lumega muidugi passitakse heinasõime juures.

6 kommentaari:

  1. Saada mõni koeravillahädaline minu juurde:)

    Mul jälle selle 1,5 kuuga, mil vanad jäära juures olid ja noored uted eraldi, läksid noored ikka päris julgeks. Eriti hea meel kõige noorema wensleydale üle, kes esimesena pihud üle kontrollib. Ja nende julgus ei jahenenud ka uuesti vanadega kokku lastes.

    VastaKustuta
  2. Kui enam ei jaksa, saadan heameelega.:)
    Mul just see vana jäär seal suures karjas tekitas neist vanadest lammastest oma grupi ja need väiksed otud hulkusid ilma karjajuhita omapäi.Nüüd juba isegi mõni hõikab isegi vastu :).Ei jõua ära oodata, et saaks lambad sisse ja pügatud, saaks mugavamalt ka neid "nunnutamas" käia...muidu roni üle elekrikarjuse, niiet püksid kärssavad :):)

    VastaKustuta
  3. Mis firmast Sa neid katusekive endale ostsid? Mul ka kohe-kohe plaanis ühe katuse jagu kive koos muu vajaminevaga tellida-osta... Äkki olen vale firma poole vaadanud? Ja mul ikka veel oma koeravillakuhil kodus vokki ootamas. Pean ärastama voki!

    VastaKustuta
  4. Ma nagu väga ei tahaks öelda :):)), tegu ühe suurema ehituspoega, Monier ise otse ju ei müü.Ja jällegi see ehituspood ei puutunud asjasse, kuna vedas kolmas , logistika firma.Kes see oli, jäigi selgusetuks, sest olime ootamisest väga väsinud ja auto saabus siis, kui olime lõpuks "näljastena jahile, ehk tööle lahkunud" :).Kivid on tänaseks hoovis.
    Voki ärastamine ei aita :), vot seda tallajat oleks kuskilt vaja koju saada.Kuluks üks Võrno ori ära :)ps.Kuidas Jasper (oli vist nii) elab?:)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Monier otse ei müü jh, ise ka küsisin sealt otse pakkumise, aga rehkendus tuli läbi kaupluse. Eks siis mul varsti sama ootuseaeg, no jõulud kohe tulemas ja eks siis kraanaga päkapikud millalgi jõuavad ka meie õuele!
      Aga ei olnud Jasper, Jagger oli... No suur poiss ja võõrad ikka värava ligi väga ei julge astuda. mulle meeldib nii, sest kahtlast kontingenti siin jagub ja no mingi hirm peab ikka olema.Kuigi kui võõraga kokku lasta, siis ma ei olegi aru saanud-kumb rohkem kardab, kas koer või inimene.Rünnata ei luba ja siis lihtsalt näitab, kui kuri ta on. Aga vill on mul kogutud alates Jaggeri saabumisest.Vahel olen tutsakutena soki sisse kudunud, aga see pole ikka see päris õige tulemus...

      Kustuta
  5. Monieris polegi küsimus, pigem, kust sa transpordi tellid.Võid ise leida, samas ei pruugi sinul nii kehvasti ju minna ja tuleb ruttu kohale.
    Jagger, no muidugi.Laadidin ükpäev pilte fotoalbumisse ja sealt nägin su koera pilte...teil on ta ikka poole suurem,kasukas on vägev ja eks isane on suurem ka:)Meie peni elab rohkem toas, on õnneks jätkuvalt lolli moodi sõbralik (meile sobib just see varjant :), aga villa ma pole temalt ketruseks üldse võtnud, see jäme, jõhvi moodi pealisvill on tal nii ülekaalus, et purjeriiet ma ka ei näe mõtet kududa.Meil lauskarva % olematu....toas pole ju vaja.:).Jõudu sulle Irene ja vahva, et siin veel lugemas käid :)

    VastaKustuta