esmaspäev, 8. oktoober 2012

Päevamõte

Uus spordiala.Lambasurfing.
Vajalik varustus: tugev lammas, töökindad ja kulunud taldadega kalossid.
Haara lamba tagaosa villast kahe käega kinni, hoia kõvasti ja lase ennast lambal edasi viia.Põlved kergelt lonksus ja selg küürus.Maapind soovitavalt kasteselt märg.Pikka liugu.

10 kommentaari:

  1. Irw... jube hea!!! Aga äkki jõuab ükskord olümpiaalade hulka ka:P

    VastaKustuta
  2. ihiiii...ahaaaa.... meil see maapind vastab täiega sellistele tingimustele ja veidi enamgi...muda teeb asja veel libedamaks :)

    VastaKustuta
  3. Airi, kõik on hea, aga lambaid ei ole ilus (ja ka soovitatav) villast tirida :)

    VastaKustuta
  4. See postitus on ajendatud viimasest "ravimisest", kuna meil kogumisaedu pole(peab hakkama mõtlema selle peale, kohe tõsiselt), siis targemad rajakad said aru, et midagi on teoksil ja mõistlikum on ennast mitte kätte anda.Nii olime sunnitud jahuga kohale meelitama ja siis lihtsalt kuskile näpud taha lööma, et lammast kätte saada.See on päris uskumatu jõud, mida üks utt võib rakendada, ma jõudsin lugeda kolm ringi, mida üks lammas mul küljeluuga jõudis kohapeal ära teha, enne kuni ma üldse kuskile käed sain stoperdamiseks külge panna.Mees pole ammu mind haledalt "appi" kutsunud.Mõtesin, et lähevadki lammas ees ja küljeluu kõhuli järgi lohisemas,koplisse surfama...vesi laines kahte lehte löömas :)))
    Vanad lugejad saavad aru, et tegu on siiski kibeda irooniaga, mitte tõsiselt võetava soovitusega :P
    Kaire, muda meil VEEL ei ole, aga varsti tuleb, kui nii edasi kallab.Ei mäleta, aga kas tõesti on see sügis nii vihmane, või tundub see nii sellepärast, et meil pole küülikla veel valmis?

    VastaKustuta
  5. Sul seda lambavõrku pole mingit juppi? Teeks sellest mingi max 5 m läbimõõduga aiakese suure kopli nurka,ikka lihtsam?

    VastaKustuta
  6. Marju, sa alahindad mind :))).Kui sa TEAKS, mida me oleme teineid, kui mitu kogumisaeda ehitanud, siis sa ei pakuks seda :)))Kuna suur osa vana põhikarja sai maha müüdud, tundub nii, et neist vanadest elukatest jäi järele kaks isendit, üks riukalik maalammas ja teine vana rootslane, kes haistavad juba õhust "hädaohtu", et hakatakse püüdama...(no seekord võtsime need kaks ketserit juba teises aianurgas köie otsa, kus nad ei osanud kahtlustada kurje plaane), ülejäänud rootslasetega polnud enam probleeme...Küll aga teevad peavalu mulle need uued, kes on grupeerunud kolme eraldi gruppi.Ja see üks grupp on segane, kes ei hoia teistega kokku.Aamen.Kolmveerand lammastest saad kätte ja 7 enam mitte.Mine lolliks.

    VastaKustuta
  7. Siis küll:D Tegelikult ma usun et pole enam naljatuju...ei jää vist muud üle,kui keegi toimiv karjakoer külla kutsuda...Pole sealkandis kedagi? Kui nad isegi toidu peale ei tule...

    VastaKustuta
  8. Osad õppisid jahu sööma, osad ei tule ligi ka,et üldse maigu suhu saakski:P.kallasin künasse kartuleid..deem, neid ei viitsi isegi vanad lambad enam närida.

    VastaKustuta
  9. Tuttav lugu. Minul õnnestus ühel sügisel sama moodi lambaga liugu lasta selle vahega, et mina jäin lõpuks ikkagi lambale alla ja prantsatasin mutta ning osa lambakarjast jooksis minust sujuvalt üle.

    VastaKustuta
  10. Silvia, ma karja alla pole päris jäänud, irw.Küll aga olen saanud lamba seljas targurpidi ratsa sõita, süstal püsti käes :P.Palun ärge ronige lamba selga, kui süstite...

    VastaKustuta