neljapäev, 7. oktoober 2010

Kaks koeravillaga lõnga

Pruun lõng sisaldab 80 % tšau villa ja 20 % pruuni peenvilla.
Kirjus lõngas pruun ja valge peenvill ja hall tiibeti mastif.

7 kommentaari:

  1. su koeravillalõngad teevad kadedaks :)

    VastaKustuta
  2. Kuidas tšau vill jääb? Mina proovisin sama kombinatsiooni, kui ikka õigesti mäletan, aga pisut kare jäi. Visuaalselt oli tulemus sarnane.

    VastaKustuta
  3. Tsau jääb jah selline natuke torkiv.Kindlasti on vaja tšau villa sorteerida, kuna sellel koeral on üsna palju väga lühikest karva sees.Rullkraas sordib osa muidugi välja aga tasub ka enne kraasinist sortida.Ja soovitav oleks kedrata ikkagi pikakarvalist tšaud.Üldiselt pole see kõige parem koeravill, mida kedrata, just oma lühikese villa tõttu.Peaksin kirjutama referaadi erinvate koeratõugude villakedrusest, aga aega napib ja tea, kas kedagi huvitabi.
    Ülle, nägin sellest tumepruunist koeravillast tehtud vesti, sa jeekim, ma oleks ta ise ära ostnud ja poleks hinda ka vaadanud.No lihtsalt super lõpptulemus oli :D

    VastaKustuta
  4. ....ja nagu mul kripeldab su bontšooo :))))

    VastaKustuta
  5. eksole :)))))Võtad ehk pontšoküüliku?:)
    Ma tõin ämma juurest kihnu seeliku, alusseeliku , põlle ära...paras linna vahele eputama minna ja alleaad laulma :))))

    VastaKustuta
  6. Minu meelest parimat kui landseer ja tiibetlane vist pole,mul omal landseerist vest,super, ei aja karva ja ülisoe. Taadi vest on siis tsaust,torkiv ta nagu pole., vaid veidi karmim, aga vot karva ajab küll rohkem, aga ilus on küll! Ja lisaks - lõngad on muidugist Airi vokilõngad!Seda ütleb maurus.

    VastaKustuta
  7. Maurus :)))
    Kui sa saad angoorat kanda, siis sa enam koeravillast ei räägi.Selle loomakese vill on midagi sellist,mida lihtsalt ette ei kujuta ja vokilõngana seda enam.Tuled ehk kunagi külla...?
    Aga koeravilladest, mida minul on õnn olnud kedrata, on vaieldamatult siiani parim keshondi tõugu koer ja ka samojeed on väärtuslik, just tänu praktiliselt torkimatuse pärast.Landseeri titevill on ka vääga mõnus :D

    VastaKustuta