pühapäev, 22. aprill 2012

Kevad

Sellise karbi järgi tunneb need "meite" munad ära :)

 Täna nii ilus kevailm, et ei suutnud mitte pildistamata jätta kõike, mis ette jäi :) Villad kuivamas, loodetavasti saab õhtuks kuivaks.

 Pisikestel silmad juba avanevad.Eile rookisin ägades küülikute puure ja ühtlasi tegin ka pisikeste pesad korda ning sain nii "saagi "kokku lugeda.Beebisid oli rohkem, kui ma planeerisin, ehk ca 18 tükki.Osad on broneeritud ja osad tulevad ka müüki.Kui soovi osta, on praegu hea hetk sellest soovi avaldada.Kõik pojad on valged.
Väike ringutus.Siin pesas vaid 4 poega.

 Munakarbile etiketi jaoks oli modelli vaja.Aga või nad siis sulle niiväga poseerivad :)

 Selline nägu tuli kanale siis pähe, kui mehed kõrvalt kommenteerisid, et "Viskame kana õhku, saab kotka pildi"..irw.Teeks sellise jutu peale ise ehk veel kurjema näo :))


 Ja meie lambatited...peenvillane tüdruk, jääb meile :)

 Maalmba ristand tüdruk
 Must peenvillane tüdruk
 Kaks pruuni poissi
 Peenvillane tüdruk
 Maalamba tüdruk

Ja veel külvasin maha tilli, redise ja salati.Jube vara tundub, aga mis siis.:)Tuli selline tuju lihtsalt :)

14 kommentaari:

  1. Tubli oled ikka küll, et sul seda aega ikka jagub. Oled küla pealt vanad võrkkiiged kokku korjanud?
    Su "kotkast" oleks näha tahtnud küll :D

    VastaKustuta
  2. Nii tore loomaaed :)
    Meil läks ka redis maal maha,

    VastaKustuta
  3. Nädalavahetus ju :)), siis peab kõik hädatööd tehtud saama :), pügasin täna veel portsu küülikuid, aga siis ei jõua pilte teha :)Aga need ei ole võrkkiiged, vaid enda punutud heinapalli nöörist võrgud.Peaks uued tegema...millaski.Hea on villa kuivatada.
    Noor "loomaaed hakkab varsti uude koju minema, sellepärast pildistasingi :)

    VastaKustuta
  4. Kuivatasid villa päikese käes? Olen kuulnud, et pidavat päikesega rabedaks minema see vill... kuidas kommenteerid? Ise pole seepärast julgenud päikese kätte jätta, kuigi hirmsasti tahaks, sest kuivavad ju palju paremini...

    VastaKustuta
  5. Kaire, olen kõik need aastad nii kuivatanud.Kui vill on vale lamba seljast ja vale pesuvahendiga pestud, siis---võid ka varjus kuivatada, karedaks ta jääbki.Kui seda päikest nii karta, siis kuidas kommenteerid sügisest villa, mis on suvi läbi lamba seljas jalutanud ja ohtralt päikest saanud?Või kreemitate päikesekreemiga lambad kokku?:))), mõjub siis seljas kasvavale villale see päike kuidagi teistmoodi?:)Ühesõnaga, ei pretendeeri absoluutsele tõele, aga see kaks päeva tuule ja päikse käes kuivamist ei ole minu villasid küll karedaks ja lõhki ajanud.Päris lolliks ka ei maksa minna :)

    VastaKustuta
  6. Sügisese villa kohta ülteks seda, et lamba seljas on veel villa kaitsev lanoliin, mille sa vähemalt osaliselt välja pesed...muud ma ei tea.(ei mõelnud, et vill karedaks läheb vaid rabedaks) Aga ju siis julgen ka sinu eeskujul villa päikse käes kuivatada :D Aga kas sa õhtul paned villale mingi katte peale, et kaste ta uuesti märjaks ei tee?

    VastaKustuta
  7. No sügisesel villal lähevad küll ka kiu otsad nn. lõhki, aga me ei kasvata mingit udupeent villa, et see tulemus peaks olema 100 %.Kui tahaks maksimaalset tulemust, siis peaks ka villad tööstuslikul pesema.
    Aga tee proovi, kuivata osa päikese käes ja osa varjus, kas saad vahet aru.
    Minul on see vill parimal juhul päevaga kuiv, kas selline aeg nüüd nii suurt kahju teeb.Lisaks võid valida pilvise päeva ju :)

    VastaKustuta
  8. Issand see kanakarp on nii lahe :D
    Kus neid müüakse?

    VastaKustuta
  9. irw KK, kus müüakse mida?:))Kas munakarpe või munadega koos karpe?:)

    VastaKustuta
  10. Munadega koos ikka :P
    Meie "tootmisliin" on endiselt puhkusel, lasin täna just emal asja uurida.

    VastaKustuta
  11. KK, nüüd on koht, kus meie ühist sõpra Monikat võid kiruda, nimelt on ta rebase kombel kõik meie munad ära ostnud :))), kui üle jääb,siis hõikan ka siin kindlasti.

    VastaKustuta
  12. Ma sain täna kõne, et kanad on puhkuselt tagasi :D. Nii et mul väga ei põle hetkel

    VastaKustuta
  13. nõndaks, ja kuidas neid muni osta saaks? :)

    VastaKustuta
  14. No kuidas ma saan sulle, Trumm, neid mitte müüa?:)Mul läheb selle nädala munalaadung ära, aga alates neljapäevasest korjest võiks rääkida.Ehk ca järgmine nädal oleks võimalik umbes kuni 30 muna pluss saada?(oleneb, mis päeval kokku saada, neid lisandub iga päev ju juurde).Ma ei tea, kas sulle hind sobib, 10 muna eest olen küsinud 1.50 eur?

    VastaKustuta