laupäev, 22. september 2012

Kuidas Britast Priit sai

Lubasin teha Britast rohkem pilte, ehk lihtsam arvata, sest kuidagi kahte värvasse lähevad need kuke ja  kana ennustused :)

No nii, uudiseid niipalju, et tegu on siiski kukega .Kuna kolmandat kukke meile vaja pole, siis läks Britast vahepeal saanud Priit täna hommikul koju tagasi.
Sohvi on ka omaette naljakas, vahepeal tuleb laudast välja, kuid enamik aega veedab siiski õrrel istudes.Haudumine on ilmselt tänu stressile meelest läinud, meie söök sobib talle kenasti ja eks ta vaikselt harjub.:)Õnneks ei ründa äntukad teda laudas, õues aga kipuvad liiga tegema.Äntukad ise omavahel olekski aga nagu kogu aeg koos olnud, rabavad õues kuni sügava hämaruseni "tööd teha" ja siis peaaegu pimedas kolistavad tuppa magama :)
Loodetavasti ei pahanda see inimene, kes mind valgustas kuke/kana eristamise küsimuses, nii panen siia tema kaks tarka lauset üles, ehk kellegil veel abi:
Käovärvilistel braamadel on see (Teie kukel) õige kuke värv, kanad on sama mustriga, kuid tunduvalt tumedamad. Ristates teist värvi kanadega on enamus järglasi sama värvimustriga, kuid nii kuked kui kanad on ühtemoodi tumedad. 



Kuked enda haaremiga


3 kommentaari:

  1. These are really nice chickens!Succes with the renovation!Greetings from CZ

    VastaKustuta
  2. Loen su postitust ja mõtlen, et käovärvi- mul üks tibu samasugust värvi, teistest kõvasti suurem ja ülbem, ju äkki tal siis ka kuskil braamat sees. Tont seda teab.

    VastaKustuta