laupäev, 29. september 2012

Nahkhiire poiss

Küülikla ehitamisega äratasime üles ühe väikese vampiiri :), ehk eterniidi alt tuli välja selline imeloom.Vanasti lendas neid öiseid varje meil õhtuti suhteliselt tihi, nüüd aga polegi enam näinud.Aga et üks selline elab lausa lauda katuse all, oli üllatuseks.Kätte võttes tegi väga pahast piiksuvat häält, kui aga näpu selja pealt ära sai võtta, vahtis põnevusega ringi


 Küülikla ehitus näeb hetkel nagu prügimägi välja.Jube aeg kulub vana ümberehituseks.Eile , kui sai  maha seinalauad, siis meenutas vana laut  sellist nostalgilist bangalot, heina, mille me olime kunagi toppinud katuse alla soojustuseks, tuli terve traktori koormatäis.Eterniidid sai maha õhtuks ja neid on hea kasutada lammaste välistel varjualustel.Eile jäi veel ühe osad lae lauad peale.Jääb vaid loota, et ehk ilmad peavad niikaua, et päris lund maha ei tule.Sest sellest oleneb ka lammaste pügamise aeg, tibid lihtsalt peavad ootama.

2 kommentaari:

  1. Eh :) Meil lendas lasnas üks nahkhiir tuppa sel suvel. Ema pidas teisele "jahti" pani paberkorvi, et mulle ka hommikul näidata aga see tegelane pistsi seal nii kisama, et ema pidas targemaks ta õue lasta.
    -Monika

    VastaKustuta
  2. Ja, kisavad nad tõesti :), kusjuures peopesas, kui pöialt tal peal ei hoidnud, lebas täitsa vaikselt.Hästi lahe elukas oli :)

    VastaKustuta