kolmapäev, 15. detsember 2010

Tiibeti mastifi lõngast müts

Kudusin seekord natuke suurema, kuidagi iseenesest hakkasid mütsid järjest väiksemaks jääma...nüüd lõin meelevaldselt paar silma igale vardale juurde.Müts jäi hästi tiheda koega, vill täitis kõik silmavahed kenasti täis.valge lilleke on angoora lõngast.

10 kommentaari:

  1. Ja mina kannan sinu tehtud koerakarvast mütsi suure rõõmuga. See on ainus müts mida olen nõus pähe panema. Kõrvu ei kratsi, soeng peakülge ei kleebi ja soe/pehme/mõnus.

    VastaKustuta
  2. Need lillekesed on väga nunnud;) Ja müts ka kena muidugi.

    VastaKustuta
  3. Tähh hea sõna eest!
    Ülle, sant oskab santi kõige paremini aidata, ses mõttes, et kui ise ei kannata kratsimist, üksi müts ei ole näo järgi ja siis ükskord leiad selle "õige ", siis nii hea on ka teisi samasuguseid aidata.:)

    VastaKustuta
  4. Just just nii ongi. Mul tekkis mütsikompleks kunagi. Proovisin omast arust ilusat mütsi kaubamajas päehe ja üks vanem naine hakkas laginal naerma. Mulle kohe ei sobi miskit päehe ja ebamugavad on nad ka, a sinu oma on võrratu ja mu meelest on mütsi vajagi siis kui pakast üle 10 kraadi. Tänud sant et santi aitasid :)

    VastaKustuta
  5. Ja kui päris detailidesse minna, siis pool tööd tegid ise ära, tuues pehme, mittetorkiva villaga lambad Eestisse...ilma sellise luksuliku lambavillata ei oleks sellist mütsi olemas :)

    VastaKustuta
  6. Mul endal küll kogemused koeravillaga puuduvad, aga see müts tundub tõesti pehme ja soe olevat. Lilled täiendavad mütsi ilusasti:)

    VastaKustuta
  7. Kaja, ma võin sulle tekitada koeravillast lõnga kogemuse :))))
    Tahtsin sinu blogi lisada, aga mingi kummalise aadresse annab..?
    Ja vaatsin just sinu imeilusaid vilditud jõuluehteid....oh ja oh kui kenad.

    VastaKustuta
  8. Ei oska kosta,mis aadresse ta annab...aga kuna olen näinud oma blogi mõnede teiste blogiloendis...ju siis see ikka võimalik on:)
    Näed ... mardilaadal oli plaan üks koravillane lõng sinult muretseda...aga aeg ja tähelepanu kadus muu jutu peale ära. Aga küll ma jõuan ja mingi aeg selle kogemuse ka saan...eriti kui sa siin nii ahvatlevaks seda lõnga teed:))

    VastaKustuta
  9. Ee, appi.Selle rahvamassi peale ...ma ei aja nime ja nägu kokku.Või rääkisite rohkem Üllega?Issand, minu mälu on ka nagu haugipojal, olematu.Piinlik lausa.
    Proovin uuest lisada :)

    VastaKustuta