pühapäev, 28. november 2010

Koeravillast kindad.

Külmaks on läinud ja mis saab olla veel soojemat, kui ühed ehtsad koeravillast kootud kindad...Tükk aega möödas viimaste kinnaste kudumisest, aga see on nagu jalgratta sõit, mis meelest ei lähe.
Kliendi soov on beezid kindad, aga.....mulle tundub küll, et enamik Eestis karvu ajavatest koertest on hallid ja mustad (hundid, mis muud :))).Isegi valge on suhteliselt defitsiit.Proovisin võimalikult heledaks saada, aga selle koeravillast lõngaga on see lugu, et lõpptulemuse saad teada siis, kui lõngad pestud.Nii ei jäänudki need kindad nii heledad, kui ma ise plaanisin.Hästi koerased on nad aga küll, käele nr. 7.Välja tulid siis sellised :
Kui tellijale ei sobi, tulevad ilmselt küüliku näitusele 04. dets. Rõugesse kaasa.
Ja ühed kätised ka, tumedamast koeravilla lõngast, valge on angoora lõng.Kätised kudusin 2#1 soonikus, randme peal on väike pits, mis kahjuks sellest tumedast lõngast välja ei paista.

4 kommentaari:

  1. Selliseid krutskitega kaunitare pole Maurus sinu loomingus enne näinud. Aga lahedad,sest mulle, nagu sa tead, meeldivad just pisikese kiiksuga asjad! usun küll, et tellija ka rahul on, kui ta just muldvana pole!

    VastaKustuta
  2. Ilusat advendiaega sulle Maurus(ja Taadile ka)!
    Eh, kiiksuga inimesel ei lõpe õnneks need kiisud vist kunagi otsa:)Mõtted jooksevad kiiremini, kui näpud, kahjuks :)

    VastaKustuta
  3. Kindad on ilusad! Ja tunduvad sellised mõnusad ja soojad olema:)

    VastaKustuta