pühapäev, 21. november 2010

Hullumeelne aeg

Jäin täna voki taga mõtlema, et kui suure koguse villa ma olen siis oma teadliku elu jooksul(ca 2 aastat) ära kedranud.Lugesin siis enam-vähem kokku ja tundub nii , et a la 80 g vihtide arv küünib 350 tk ligidale.Kilodes siis umbes 30 kg valmislõnga.Enamus sellest koeravilla lõngad.Pole paha.:)
Voki taga tulevad üldse kummalised mõtted pähe, telekas tuli just saade puuetega inimeste tööhõivest ja just pimedatest inimestest.Panin silmad kinni, et kas on võimalik nt. pimedal kedrata ja mulle tundub, et saab küll.Näpud on tegelikult need, mis tunnetavad peost läbijooksvat villakogust...Ketrajad, proovige, igati hariv kogemus silmad kinni ketramine :)
Ja veel mõtlesin ühe intervjuu peale, kus vinguti, et pime ja külm ja vastik aeg...tunnen kaasa.Mulle just meeldib see sügise pimedus, sest varsti on valged ajad, paks lumi ehk tuleb maha ja jõuludeni on ka kiviga visata.Ja järgmine aasta on JÄNESE aasta!
Jänestega seoses, siis loomapidamist peaks alustama väiksest loomast suuremaks minnes.Minul oli esimeseks loomaks kaks hobust, siis lambad nüüd küülikud.Pahasti on see, et ma üritan vanast harjumuset ka küülikut hobuseportsu mõõtu  heinaga sööta.Aga hein on meil sel aastal super, nii roheline, nagu oleks herbaariumi vahelt võetud.Mis sa veel oskad tahta :), kui loomale on kvaliteetne ninaesine olemas.
Aga miks hullumeelne aeg, sest ketrust on palju...külmad tulekul, teadagi :)

2 kommentaari:

  1. Issand Airi...30kg...ma ei häbene tunnistada ja pole küll arvet pidanud, a ma arvan, et poolt sellest kogusest küll välja ei tule :) Nii et tiitel Liivimaa parimale ketrajale tuleb sulle!

    VastaKustuta
  2. See on tegelikult tagasihoidlikult arvatud, vahel viskad lõnga valmis ja kohe kood....
    Aga eks minust on vanemaid ketrajaid, arvata võib, et nendel veel rohkem lõnga :)Muudkui ketrad ja ketrad, nii ta tuleb, ei usuks isegi, et nõnna palju juba.

    VastaKustuta