reede, 8. juuni 2012

Valged kähmikud


Küülikuteks vara nimetada , nädalavahetusel hakkan pügama :)

9 kommentaari:

  1. Nad on selle lühikese ajaga juba nii palju muutunud, mil neid viimati nägin. Aga järgmine nädal vist kohtume? Igatahes väga armsad:)

    VastaKustuta
  2. Jaa, Katrin, nad on palju muutunud.Aga järgmine nädal veel mitte, ootan enda veti käest vaktsiini, enne ei müü, kui pojad on korralikult vaktsineeritud ja ka aega sellet natuke möödas.Kannata natuke:), nende pisikestega on parem, mida vanemaks nad emme juures saavad.Isase Taanlase tõupaber läks ka meie Eesti postis kaduma, ootan ka seda uuesti Taanist.

    VastaKustuta
  3. Selge, eks hoiame kontakti. Märkmikus oli lihtsalt nii kirjas aga ega mul nii kiire ka temaga ole. Ma täna käisin Tallinas kääre ostmas ja järgmine nädal üritan Dingot pügada. Eks näis, kuidas hakkama saan:)
    Eesti postiga on viimasel ajal üldse jube palju jamasid.

    VastaKustuta
  4. Minu esimene reaktsioon oli:Issand, nüüd on tal valged käHrikud ka veel :D.
    Tead, ma tänanan õnne, et mul ei ole seda kõik pisemat kodus :D...

    VastaKustuta
  5. irw, Taive....tead, ma kardan juba ise ka ennast :P, seega sinu hirm pole asjata :))).
    Sinu pere pisemale pühendan järgmise postituse koos piltidega, nimelt lõpetasin just 18 -da pisikese pügamise.Näevad nad hm....soome keeles öelduna "perkele hirvio" moodi välja :) ja mul endal on ka kerge tülgastus sellest pügamisest peal :P.Lisaks lõhkistele kätele on ka rakk peos...mõtlen tõsiselt masina ostmisele.
    Sulle aga kena suve aga..... blogi on sul dinosuruse moodi välja surnud, seda, et sa mittemidagimainimisväärset ei tee või midagi näidata pole, ma ka ei usu.

    VastaKustuta
  6. Katrinile, järgmine nädal saab vaktsineeritud (rääkisin täna oma vetiga),siis võörutame kenasti ära ja siis...annan teada sulle :)

    VastaKustuta
  7. KK, on tõesti, kui nad vaid pildile ka kenasti jääks :P,kasukas on nii valge, et päikese käes "põletab" fotoka ülevalgustatuks :P.sääserünnakust ma ei räägigi...see ületab igasuguse mõistlikuse piirid.

    VastaKustuta