laupäev, 2. juuni 2012

Päevamõte

Ilmselt tekitan uue rubriigi, ehk "päevamõte".
Eilse päeva märksõnaks oli see, et meie kõik müügis olevad lambad said eile müüdud ja valge ninaga noor jäärapoiss asus koos toredate omanikega (nendel hobusepidajatel on kohe hea roosa aura peakohal) Saaremaa poole teele.Suur jäär on vist juba harjunud üksi olema, õhtul ei nurisenudki eriti selle üksinduse üle.

Aga päevamõte ise,miks ei võiks riik pakkuda ka eraisikule asendustaluniku teenust, kus saaks on puduloomanduse jätte proffi käe alla ja südamerahus kuskile puhkama sõita?Vahel tekib küll ametühinguid kesklinnas möllama nähes ja töötajate õiguste eest seistes vaadates küsimus, aga MINA? Tahaks ka vahel puhata ja mängida....:)

9 kommentaari:

  1. Me vahetada,oled siin-ma teiega,OK? Geetings vrom Janka(CZ)

    VastaKustuta
  2. Kas sa Airi tõesti julgeksid oma puduloomad kellegi teise hoolde jätta? Ma pean nädalaks ära sõitma ja süda valutab juba koledal kombel, kuigi jätan loomad oma zootehnikuks õppinud ema hoolde. Aga jah, endalgi on vahest tunne, et tahaks natuke puhata ja mängida.

    VastaKustuta
  3. Janka, can you write English?:)

    Kaiku, mul siiani lapsed hoidnud, muude pujulojustega poleki nii hull, aga küülikud teevad tõesti muret, inimene, kes iga päev nende eest ei hoolitse, ei pruugi muutuseid märgata..see koduse loomapidaja töö on ju 24 h ilma puhkepäevadeta, väsid ja põled lihtsalt ükskord läbi :P

    VastaKustuta
  4. Airi,i know,it is not zo easy and simle,sorry,it was just a little joke.I would like to see Estonia and Tallin but we have also a little farm with goats and sheeps and...and...Greetings from the Gigant Mountains from Janka.

    VastaKustuta
  5. Wow, Janka, do you have a homepage? Pictures? Maybe you can send pictures of your sheep and goats to my email(airihiiekivi@gmail.com),it would be interesting to see different animnals. Greetings from Estonia :))

    VastaKustuta
  6. Aitäh sulle, Airi! Meie noored uted said ka toredad uued omanikud, kena praamisõidu Saaremaale ja õnneliku abielu koos sinu valgeninalise jäärapoisiga :)

    VastaKustuta
  7. Võta heaks Julika, koostöös peitub jõud:)).
    Vahva, kui tekib juurde neid "vilaususku" inimesi :), hoia alt Saaremaa :)))

    VastaKustuta
  8. Tean, mida tunned. Olen hetkel ise täielikult läbi põlenud ja võtangi aega maha. telefon juba pea nädal levist väljas. On kergem. Aga puhata tahaks küll. Nii palju asju on kokku jooksnud, et ei jaksa ei füüsiliselt ega emotsionaalselt.

    VastaKustuta
  9. Paha on kurta, kuid jätkuvalt imetlen küülikupidajaid, sest puuriloom on ikkagi 100 % sinust 24 h sõltuv ja kui sina "ei viitsi", siis kannatab selle all keegi teine, koheselt.Lambad saab vähemalt kevadest-hilissügiseni õue lüüa(osad ka aastaringselt), ka see on omaette puhkus...
    Minul kulus terve läinud nädalavahetus küülikutele, laupäeval tegin laudas suurpuhastust ja pühapäeval pügasin....10 suurt sain pügatud, 7 suurt veel ja siis kohe 18 pisikest otsa tulemas.Vägisi kipuad käed(irw, need lõhkised) rippu :P.Ainuke lohutus, et pärast saab mingi hete jälle hinge tõmmata, kuigi, heinateoni on vist loetud nädalad :)
    Pidage siis ikka vastu, kallid "kaavõilejad" loomapidajad :)

    VastaKustuta