esmaspäev, 30. juuli 2012

Angooravillast sokid

Nüüd võib talvele vastu minna ja kui veel täpsemalt, siis kasvõi jääkarule külla.Juba koeravillast kootud sokid on soojad, aga angoora vastu ei saa ka kõige parem koeravill mitte.Kellel jalad kogu aeg külmetavad ja mitte ei taha sooja saada, siis võiks mõelda selliste sokkide peale.Voodisse ja teki alla nendega ei lähe,liiga palav hakkab :)
Lõng on kedratud tegelikult mitme värvilisest angoora villast, ma ei hakka siin peeneid värvinimesid panema, aga koosneb see lõng puhtast valgest, siis kriitjast valgest, beezist ja helehallist.Ootan põnevusega, kui sokid kandmisega karvaseks lähevad, milline kirju okas sinna sokile peale tuleb.Soki kand on aga kootud seekord "minu moodi", et mitte raamatu õpetue järgi.Nimelt võtan enne, kui asun 3 ja 4 vardaga soki lakka kuduma, 1 ja 2 vardalt selle laka jaoks kummalgilt vardalt kolm silma juurde, mitte ei koo sokilakka vaid 3 ja 4 varda silmadega.Miks? sest nii jääb sokikand külgedelt laiem.Kui kand on kahandataud ja küljesilmused ka vardale korjatud, siis olen koos silmade üleskorjamisega korajnud sinna laenatud silmade asemele kohe uued ja koon   ca 6 rida ilma kahandusteta.Edasi siis üle 3 rea kahandused.Sokk istub kuidagi paremini ka jalas.
Ja päevamõte tuli mulle kella 21.30 ajal, kui lambavilla pesu hakkas juba üle kopsu keerama, et ei jõua mina kõiki selle maise maailma töid ühe päevaga ära teha.:P. Ja ime siis, kui juba ei tea mitmes inimene, kes meie hoovi peale satub, kergitab  kulmu ja küsib imestunult, et "hm, te käite tööl ka selle puduloomanduse kõrvalt"???.No jah, paraku ei saa muud moodi :)
Teine päevamõte kõlas raadiost, et "juuni, juuli, august mööduvad sama kiiresti nagu reede, laupäev, pühapäev".Aamen.
Ja kui keegi oskab juhendada, kuidas tuua statistikana blogis välja erinevad riigid, kust blogi vaadatakse, oleksin tänulik.See on kohati väga põnev, osasid maid ei teagi ja üllatavalt palju on välismaalt sirvijaid :).

3 kommentaari:

  1. Selle suvekuude ja nädalavahetuse kiire möödumise kohapealt ei ole mul ka midagi muud teha, kui täielikult nõustuda...
    Aga nüüd ma juhendaks sind - võtad vasakult küljeribalt sellise lingi nagu STATS ja siis AUDIENS .... ning siis näedki, kustkaugelt keegi sinu tegemisi on piilunud ;) Või mõtlesid sa midagi muud?

    VastaKustuta
  2. Ei, seda stats ja audientsi ma tean :)),mõtlesin sellist riigilipukestega statistikat, mida saab lisada ka blogi esilehele.

    VastaKustuta
  3. Tere

    Mina kasutan oma käsitööblogis mõlemat, aga viimane meeldib enam, sest seal ka onlines näha, kes just vaatab...

    http://s03.flagcounter.com/

    http://feedjit.com/

    VastaKustuta