esmaspäev, 7. mai 2012

Müüa angoora pojad/ angora for sale




Müüa puhtatõulised angoora pojad. Ema eelmise aasta näituse parim angoora (97 punkti), isane Taanist (95 punkti) .Sündinud 8.04.2012

Angora for sale.
Mother 97, points father 95. Born 08.04.2012. Litter will be awailable after one month.

11 kommentaari:

  1. Kas see sünnikuupäev on ikka õige? Need tunduvad vähemalt 3 kuused oma kasvult või oled sa Airi dieedipidamisega nii palju kahanenud, et tundud jänkude kõrval imepisike :D Oleks huvitatud ühest ilusast poisist küll.

    VastaKustuta
  2. Kaiku, on õige küll see sünnikuupäev.Kahel teisel pesakonnal on päevaste kõikumistega siia-sinna need sünniajad.Broneeringut ma ei tee, lähevad müüki siis, kui nad on 10 nädalased.Enne vaktsineerimist näha ka ei saa.:)Helista mulle ca kuu aja pärast :)Ja ai kui kaval kompliment tuli muidugi icc, nii kõhna ma nüüd ka veel pole :P).

    VastaKustuta
  3. Ära lehvita siin nii laialt nene jänksidega midagi :). Mul nagunii siin üks nõuab iga päev "karvaste jänkude ja utude pilte" vaadata... vaata, kui hakkan ka tahtma :).

    Terv Taive

    VastaKustuta
  4. Irw, Taive :).Ega neid karvaseid mul suurt rohkem plaanis pole juurde tekitada, needki just tänu tellimusele tehtud, niiet naudi ,kuni lehvitatakse :).Uted ka kõik müüdud ja need,kes koju jäävad, kasvavad kosmilise kiirusega vanadeks lambasihvriteks :P.Sa võiks enda blogisse ka mõne hobusepildi panna, siis saaksin mina oma "hobusehaiguse" mugaval moel jälle rahuldatud.:).Käsi peseks kätt :)Silvia juba aitab oma võrratute lapilistega :)(vt. minu blogi nimekirjast Silvia Järva-Madisel)

    VastaKustuta
  5. Lapilised on lahedad! Pilte ehk järgmisel nädalal. Sel nädalal jubeeeee kiire :).

    Taive

    VastaKustuta
  6. Airi, see sünnikuupäev näikse ikka 1 kuu võrra varasem?? Väga lahedad jänkulapsed!
    Aga muidu jah võiksid ennast taies pikkuses-peenuses näidata siin, oled ikka jube tubli sel kahanemise teel.

    VastaKustuta
  7. Eksole.:))No pioneeri ausaõna selle sünnikuupäevaga.Sosistades, siis ei ole pesakond nii suur ja pildistaja oli ka "osav", lisaks küülikute suurendamisele suutis kõik muu kila-kola, alates autodest , traktoritest ja rehadest pildile püüda :P.Tee siis müügipilte.:))
    Aga vara veel selle torsoga eputamiseks, bikiinidega on külm, nagunii olen hakandud juba külmetama :P.Mäletan, kuidas eelmisel aastal oli esimest korda merevesi nii soe selle pekikuhja alla...nagu hüljes.Näis, kuidas selles aastal, kas soe on ka meie põhjarannik või ainult Pärnu laht :)
    Eile ostsin ka kookosehelbeid, ajendatuna tagument trimmi saatest kuulduga, aga minul nad küll kõhtu täis ei löö, head on muidugi küll.Niipalju olen aru saanud, et söö võid ja rasvast liha, aga vat need sü-si-ve-sikud on need kurja juured.Jama veel see, et ma hetkel liikuda ei saa :PP, lippaks osa kaloreid heameelega maha :P
    Liina, kuidas sinu angoora poisil läheb?:)

    VastaKustuta
  8. https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=242909899149835&set=a.110845789022914.17110.100002924809786&type=1&theater

    aga siit loen 8. märts???

    Navil läheb hästi, vähemalt minu arust. Paar ndl. pärast meil juuksur :)

    VastaKustuta
  9. Siiski, 08.aprill...ma ei osanud FB parandada, jätsingi nii.Ikka kuu aega vanad :), blogis ka sündimine kirjas :)
    Annad sa rohelist ka Navile? Mina olen hakanud igatahes naadi ja võilille lehti söötma (jube tüütu on küll kitkuda, et midagi mürgist kaasa ei tuleks, aga saab hakkama), rootsi kasvataja küll täiesti taunis seda toore rohu söötmist, aga olen ka mujalt vaadanud, arvamused on nii ja naa.

    VastaKustuta
  10. Ok, no siis on ikka täiesti wow, mis kasvus 1 kuused! Sul on ikka ilmselt selle toitmise poole pealt väga kõva töö tehtud, et mida, millal, kui palju täpselt anda. Super! Ja lisaks prof fotograaf, peab vist oma loomi tulema ka pildistama, saab ahvatlevamad müügipildid :)
    Sel aastal on esimeste naatidega kuidagi nadi st. mul pole üldse aega olnud, tüdruk on paar korda neid kostitanud. Aga muidu- mismoodi ei tohiks üldse rohelist- mahlast anda! Jänksid ju söövad looduses täpselt seda, mis parasjagu kasvab, miks nad siis puuris ei võiks sama saada. Pigem see on selliste kasvatajate fantaasia, kel polegi mingit rohelust ümbruses. Muidugi nende villaloomade kohta- mine sa tea, mis konksud seal peituvad. Võtab kõhust lahti ja rikuvad villa? Villakiule mõjub kuidagi? Talvel ju püüad mahlast sööta anda? Aga minu arvamus on ikkagi, et selliseks aretatud looma, kellele ei või loomulikku sööki anda, ei oleks vaja.

    VastaKustuta
  11. Ma olen tõesti kurja vaeva näinud söötmise poole pealt ja ikka on veel arengu ruumi.Sellepärast olen ka pidanud oma sõnu sööma, esialgu pole ju muule tugineda, kui kasvataja nõuandele, aga ise kasvatades tekivad omad arusaamad (aga vigadest õpitakse, eksole).Üks asbekt on ka karja suurus, sest neid söötasid, mida mina annan, ei ole näiteks üksiku looma pidajal võimalik anda, nende realiseerimise aeg saab lihtsalt otsa.Ja neist lemmiklooma poodide söötadest ei tea jälle mina midagi, pole mõtet minul ka uurida, sest suure karja jaoks on nad üüratult kallid.Üks asi, mida ma plaanin maha külvata, on lutsern.Hetkel seda graanulina Eestis sees pole ja müügimees ei olnud eriti optimistlik ja viimase sissetoomises.Näis.
    Aga toore söötmisest, siis ei ole see vist ikka kasvatajate fantaasia.Loodusega pole neil aretatud elukatega ka enam suurt midagi pistmist, sest aretussuund on olnud ju kogu aeg tootmise suurendamiseks ja see nõuab lõivu hea söögi näol.Angoora kindlasti ei vea välja palja heina või rohu peal (kui rääkida looduslikust põlvnemisest).Aga rohelisest, siis minu esimesed Rootsi küülikud võttis juba üks leht rohelist täiesti kõhu lahti, sama toimus ka värskelt kuiva heinaga, ma ei tea,miks.Ja ega ei julgenud ka katsetada.Nüüd tagantjärgi oskan vaadata ka sissetoodud loomade seisukorda ja see oleks võinud parem olla...äkki sellest siis.Täna käin ja katsun korjata peotäie rohelist päevas igaühele, mis on üsna tüütu sellise arvu bande puhul.Aga hein on igajuhul ees, ehk ma ei kavatse sööta vaid rohelist, ikka heinaga paraleelselt.
    Villakiule mõjub söötmine vägagi.Aga sellest ei saa enne aru, kui ükskord lõnga teed:)ja kudumiks kood .
    Ja Liina, WOW tagasi, kiikasin sul lambatittede pilte....no on ikka iludused küll :)Kui seda villa ka meie vabrikus kedrata saaks, oleks super.

    VastaKustuta