teisipäev, 19. aprill 2011

MIKE

Täna sai pügatud üks Rootsi aretusisastest MIKE. Selline peakski välja nägema üks pügatud angoora küülik.Pildilt võib tunduda, et mõni villa triip on pikk, aga tegelikult ei ulatu selle kõrgus üle 3 mm.Pea, põsed, käpad võib jätta pikemaks.Küll aga tuleb pügada puhtaks lõua alune.
Pealtvaates ka:

10 kommentaari:

  1. Oi, milline äbarik :D Küll kasvab karv jälle selga ja on ilus poiss :)

    VastaKustuta
  2. tõsiselt äbarik, aga kõik see ju ülla eesmärgi nimel :)

    VastaKustuta
  3. Kusjuures, mina võtan seda kui looma "vabastamist", sest nende olek on pärast pügamist märksa rõõmsam ja ikka tekib mõni heinapebrega pultsakas, mis suure tõenäosusega ei ole mitte küülikule mugav taluda, sest torgib ja sügeleb, ning nendestki vabanemine teeb talle vaid head.:)
    Igatahes on neil paljana pärast tunde enda kallal nakitsemist ja nokitsemist :))

    VastaKustuta
  4. ...irw, ei ole ta midagi äbarik:SSSKaalusin peale pügamist ja kenasti 3.100 ilma villata.Täiesti norm kaalus poiss.

    VastaKustuta
  5. Väga naljakas näeb ta välja küll!

    VastaKustuta
  6. Vägisi tuleb "Siin me oleme" repliik meelde - ta ju selline hale ja äbarik :))...aga mõtleme talle kah kuldse kuu selga (pehme villa)...ja siis hoopis teine tera:))

    VastaKustuta
  7. Oi Airi, mina ei julge vist nii lähedalt kääridega küll pügada. Madistavad süles, mis kole kohe. Käed on lõhki. Pean kohe lähemalt vaatama tulema, kuidas sa neid nii pöad.

    VastaKustuta
  8. Pool au läheb ilmselt siiski angoora enda rahulikuse arvele.Muidugi teevad nad vahel tantsu ka, kes ei teeks.Aga kui nüüd võrrelda lammaste pügamist kääridede(või masinaga) kus tehnikad on erinevad, ehk võte, mis ühe puhul on lubatud, pole nt. lammaste puhul seda mitte :)Ja kui reeglite vastu eksid, siis on sisselõige käes.Enda kiituseks pean mainima, et pole ammu küülikutele sisse lõiganud :)

    VastaKustuta
  9. Suurtes farmides tõmmatakse jänks sirakile pügamise ajaks - http://www.youtube.com/watch?v=OR4Z2PJZ21Y

    VastaKustuta
  10. Kui tähelepanelikult vaadata, siis tagajalad on enne masinat paljaks pügatud, ma ei näinud, et ta oleks kõhu sabapoolses osas masinaga püganud ja ka kääridega oli päris palju näksimist.Aga video on uhke muidugi, ma isegi mitmeid kordi seda videot kiiganud :)))

    VastaKustuta