reede, 16. november 2012

Uut blogi, millist?

Nii paljud on silmast silma kurtnud, et ei ole võimalik siin blogis kommenteerida.See on viinud mõtteni, et äkki peaks üle minema kas weebly või wordpressi formaadile.Kuidas nende lehekülgedega on, mis head ja vead?Ja kui keeruline, millised võimalused, avaldage arvamust, kes saab.See blogspoti ruum hakkab ka vaikselt kitsaks jääma, tahaks müüginurga eraldi teha, kui siinses formaadis see ei õnnestu.

9 kommentaari:

  1. Minul pole siin mingeid probleeme olnud.
    Kui valida weebly või wordpressi vahel soovitaksin ma Weebly't. Pole eriti keeruline ja päris palju võimalusi mida ma mõjal leidnud ei ole. Wordpress oli minujaoks keerulisem kui Weebly ja ma seal nt jännata ei viitsinud.
    Ma olen endale weeblys 3 kodulehte teinud ja olen ka paarile tuttavale seal teinud. Seal on võimalik ka kohapeal blogi pidada.
    Minu kodulehed neis- http://moonshine-ferrets.weebly.com/ ja http://bella-ordior.weebly.com/ kolmas pole veel täitsa valmis.
    Ja paar mis olen tuttavale teinud- http://jok-jok.weebly.com/ ja http://tsillelmady.weebly.com/

    VastaKustuta
  2. Kummaline, aga kumbki sinu antud link ei töödanud....weebly tundub natuke igavavõitu, peab võtma aega ja pusima hakkama.Bloger ei lase ka minul endal muu brauseri, kui Firefoxiga kommenteerida.

    VastaKustuta
  3. Jaa... ma ka algul lihtsalt otsisin hunniku linke kokku kus saab kodulehte teha ja siis hakkasin lihtsalt järjest kõigis proovima kuni leidsin endale kõige mugavama ja sobivama.
    Huvitav mul pole mingeid probleeme kommenteerimisega phegi brauseriga olnud.

    VastaKustuta
  4. Elise, läksin huvipärast sinu blogisse ja ...pehmet öeldes võttis ahhetama .Millised imelised fotod sul seal on :).Sinu enda tehtud? Nii head tabamused, huvitavad vaatenurgad, minu kummardus !

    VastaKustuta
  5. Ma nikerdan oma käsitöö müüginurka weeblysse. Lihtne "drag and drop" süsteem. Blogi saab ka pidada.

    VastaKustuta
  6. Aitäh Airi ilusate sõnade eest! Eks nad ikka minu ole. Hetkel mul ongi poooleli mu piltide koduleht... Hetkel on suurem ülevaade seal http://1shiningmoon.deviantart.com/gallery/ no ja ka Facebook'i panen palju pilte.
    Kuna ma ikka väga su karvapalle tahaks ükskord näha siis ehk saaks kevadel miskit planeerid- nii et mina näen karvapalle ja sinule saaks ilusaid pilte? Mis arvad? Raha ma piltide eest ei küsi- tahan ennast lihtsalt edasi arendada.

    VastaKustuta
  7. Elise, aga palun :).Muidugi praegu on pisikeste poegade suhtes kõige parema aeg, nad on vahvas vanuses kõik.Ma pole kindel, kas kevadel enam juurde paaritan, elik pildile saab püüda vaid suuri elajaid...ja kui veab, siis lambatallesid.Oled teretulnud.

    VastaKustuta
  8. Eelistan Wordpressi, samuti väga lihtne ja loogiline. Tee kuidas tahad, peaasi et endale meeldib ja mugav on.

    VastaKustuta
  9. Ehk jõuluaeg tuleb rahulikum,sis hakkan pusima :)

    VastaKustuta