esmaspäev, 12. november 2012

Mardilaada muljed.



Ma ei oskagi selle aasta Mardilaata sõnadesse panna.Võid ju mõelda, et positiivseid emotsioone mahub ühe inimese sisse lõputult, aga eile õhtul , laada lõppedes, oli tunne, et osa seda positiivset energiat, mis sealt laadalt kaasa sai, läks lihtsalt kaduma, kuna rohkem ei ole üks inimene võimeline vastu võtma.Kui alustada algusest ja ilma nimesid nimetamata, et kellegile mitte liiga teha, siis aitäh kõigile tuttavatele, kes laadale vaatama tulid, kõigile kunagistele koeravilla lõnga klientidele, kes nagu vana hea sõbra juurde terekätt tulid suruma, kõigile neile, kes tulid ja armsalt teatasid, et me loeme teie blogi , eelmise aasta klientidele, kes uhkusega enda mütsi käisid näitamas, teistele laada müüatele, kes samuti head oma ala meistrid ja kellega sai toredaid mõtteid natuke vahetada.Ja neile lugematutele võõrastele eestimaalastele aitäh, kes ei häbenenud tulla leti äärde ja ei pidanud vaevaks märkida, et "teil on armsad ja ilusad asjad"-no uskumatu, et meie inimene sellist asja julgeb kõva häälega välja öelda :)
Ühesõnaga, lubasin ma teha laadast ülevaate, aga ega sealt leti tagant ei olnud võimalik rohkemaks, kui wc ja kohvi järgi lippamiseks ära käia,seega nautige Delfi fotograafi ilusat ülevaadet (kuhu minagi olin jäänud pildile väga iseloomulikus poosis kõhutamas lõngahunniku otsas).
http://publik.delfi.ee/news/mitmesugust/fotod-eesti-kasitoo-laulupidu-mardilaat-toi-kokku-imelist-rahvakaupa-igast-eesti-otsast.d?id=65245224#!/14962579/pilt.delfi.ee
Jääb veel öelda ka tänusõnad laada korraldatele, kes ilmselt on kõige suurema töö tegijad .Siiski, öelda ei saa, sest hääl on ära, neli päeva katkematut seletamist tegi oma töö :)

Kodus ootab mind kari pügamata lambaid, küülikulapsed, kes vahepeal on hakanud emme kõrvalt ringi juba kooserdama, suur hunnik koeravilla, mis ootab lõngaks tegemist aga tsiteeriks Scarletti lausega " Sellele mõtlen ma homme...."

6 kommentaari:

  1. No need mõned tunnid, mis ma ringi jalutasin (ja rahakotti kergendasin raamatulettide juures) ja pärast sinuga üritasin lobiseda, andsid juba kõva positiivse laksu. Oma viga, et varm ei tulnud.

    VastaKustuta
  2. Tänud Taive, eriti veel abi pakkumast :).Ega mul tuttavate jaoks ei jagunud mitte kuidagi seda lobisemise aega, aga ka see vähene kokkusaamine tegi suurt rõõmu.Otsisid üles mind lausa 20 aastased töökaaslased :)

    VastaKustuta
  3. Kasutan seda kohta nüüd ära....
    Airi kas sa lähed 7. detsember näitusele? Ja kas sa oled ka 8. detsember seal?

    VastaKustuta
  4. Seda kohta võib alati küsimiseks "ära kasutatada" :)
    Jah, plaan on minna 5 küülikuga Küülikute sügisnäitusele.Natuke segaseks jäi, pean üle uurima, et kas üks päev on küülikute, teine tšintude näitus,või mis moodi see oligi...kahte päeva ma olla ei saa, ehk ühel päeval, kui küülikuid hinnatakse :), vaid siis.

    VastaKustuta
  5. Nagu ma aru sain siis küülikud on 7. ja tšintsud on 8.
    Kahju siis. Diana kutsus mind 8. tuhkruid näitama. Hetkel veel ei teagi kas minna või ei. Oleks väga tahtnud su karvakerasi näha.

    VastaKustuta
  6. Oh siis :P.Muidu on olnud ühel päeval , sellel aastal siis sedamoodi.

    VastaKustuta