esmaspäev, 5. november 2012

Kohtumiseni Mardilaadal


Sellise plagu alt võiks mind siis selle aasta Mardilaadal otsida.Laat ise toimub 8-11 november Saku Suurhallis.
Panen väikese pildiseeria, mis tooteid ma plaanin Mardilaadale kaasa võtta.Niipalju vahemärkuseks, et kes pehmet ja mõnusat mütsi otsib, siis võiks tulla laada esimesel päeval, täiesti puhtast angoora villast mütse on vaid paar tükki, koeravillast küll rohkem, aga eks viimastel on lihtsalt valik väiksem.Ka angoora lõnga on alla poole kilo, seda siis ilma broneeringuta.
Koera ja angoora villaga heie.Vesihall.natuke tuleb kaasa ka tavalist lambavilla heiet.
 Koeravillane lõng
 Lambavillane lõng
 Angoora sisaldusega maavillane lõng
 Käsitsi kedratud lõngast kootud mütsid.
 Koeravillast randme võrud
 100 % angoora vokilõng
Kohtumiseni laadal.

12 kommentaari:

  1. Tere!

    Huvitav kui peenike see angoora sisaldusega lambavilla l6ng on? Hea meelega teeks endale sooja pitssalli. Need l2hevad sul vist kyll k6ik laadal 2ra aga nii tuleviku m6ttes kysin.:)

    K2sitsi kedratud angoora on vist liiga putsudega sellise t66 jaoks?

    VastaKustuta
  2. Ma iseenese tarkusest arvan, et see angoora sisaldusega vabrikulõng pitssalliks ei sobi, sest peale pesu tõusid mõlemad lõngad, nii angoora,kui lambavilla lõnga hästi kohevaks.Mapakusk , et see sobib kas kinda bõi sokilõngaks paremini.
    Kas Sigrid mardilaadale ei satu äkki? Olen teinud ka ühekordset angoorat pitssalli jaoks ja ei ütleks, et ta putsudega jääks, targem oleks sinna siis natuke lammast sisse segada, et saaks paremini ketruse ajal teist "venitada".Päris mõnus jäi ka see puhtast angoorast tehtud proovilapp pitssallile mõeldes.Ehk, mul on kaasa üks kera ka laadal 100 % angoora ühekordset lõnga , see on ette broneeritud , aga esimesel päeval saaks ehk teist kasvõi lihtsalt näha.Teine varjant, võiksin teha väikese proovijupi näitamiseks (kui ma muidugi jõuan).Võisiis hiljem, peale laata.Ma ise pitsalle ei koo, seega ei ole nii adekvaatne ka selles teemas kaasa rääkima.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kahjuks ma jah laadale ei j6ua. Elan Eestist v2ljas ja ei tule siiakanti niipea. Seega pole muidu asjaga kiire. Aga huvi on muidugist ikka. V6ibolla t6esti kedrata villane lammas ka sisse veidikene kui tegema hakata. Peab siis m6tlema:). V6tan yksp2ev maili teel yhendust.

      Sigrid

      Kustuta
    2. Sigrid, vabandust, vaatasin hiljem, et elukoht on Eestimaast väga kaugel :).Kui suur kiire möödas, siis plaanisin nagunii natuke salli jaoks lõnga kedrata :), näis siis.

      Kustuta
  3. Kuhjaga edu ja jõudu sulle sinna! ;)

    VastaKustuta
  4. Kaire kullake, aitäh sulle heade soovide eest!

    VastaKustuta
  5. Ja meie poolt ka edukaid laadapäevi! Taas on nii, et ei saa vaatama...lihtsalt niipalju adrenaliini ma ei igatse, mis tekiks üksi lastega ühe suurürituse külastamisest:D

    VastaKustuta
  6. Aitäh Marju, sul üks ju päris pisike ka alles :), eks ma katsun pilte teha ja blogis aru anda :)

    VastaKustuta
  7. Airi, väga ilus plakat ja lahe toodang! Palju edu sulle laadale!

    VastaKustuta
  8. Aitäh sullegi Inga heade soovide eest! Ma näeks teid kõiki muidugi heameelega laadal, aga see vist ei õnnestu, nagu ma aru saan :)

    VastaKustuta
  9. Paksu tengelpunga ja rammu selle tagasi toomiseks laadalt!

    VastaKustuta