kolmapäev, 14. märts 2012

Moorits ja Dili kolisid lahku.

Eile töölt tulles sadas paksu lund, no lahe, päris märtsile omane ilm kohe.Sõin kõhu täis ja teadsin, mis ees ootab, ehk 5 küülikut on pügada vaja. Siis veel paar ja tekib väikene paus vahele, enne kui see suur ports jälle omale villa selga kasvatab.Uskumatu, kui kiiresti võib see kolm kuud mööduda.
Aga ebameeldiva üllatuse osaliseks sain eile  küll.Ma küll olin enne ka täheldanud, et asi pole päris õige, aga täna Dilit puuris välja võttes selgus tõsiasi, et koos neid kahte "vennakesest seltsimeest" pidada ei ole tark tegu.Ilmselt on nad vaba aega sisutanud omal moel, ei hakka siin detailidesse laskuma, aga Dili selg on kolmanda pügamise ajaks totaalselt viltis.Ja Mooritsal taga käppade siseküljed.Nii juhtub, kui sul keegi ilmselt seljas käib lõbutsemas.Pügamisaeg kahekordistus, sest käärid lihtsalt ei mahtunud vahele, rääkimata minu lõhki tõmmatud kätest, sest ka küülikul saab üks kord kannatus otsa.Või sai minu oma enne otsa, mine võta kinni..Peale pügamist läks Dili kõrvalpuuri, saavad nii ka jutud aetud.Aitab sellest kludistamisest küll.
Lota ja Mona Lisa olid aga superpika , tiheda ja lokkis villaga..eks pea ennast vist kiitma,vaikelt hakkab asi nägema välja aretuse moodi,  ka kaal oli ilus.Hall poiss oli natuke väiksem, aga sööb ka reo vähem, ei aita miski.
Meie Öör on aga hakanud kaera sööma .Toon ta , kui aega saan, ikka tuppa, kuid see elukas on toas nii ära kodunenud, et tükk tegu on temaga.Hüppab hopsti minu kõrvale diivanile, viskab ränts mulle külje äärde pikali magama, nuiab pirni tükki, sikutab poisi käest leiva tükki ja kui toas palavaks läheb, kerib koridori diivanile magama.


6 kommentaari:

  1. On alles punt selle sul seal :D tegemist kui palju :P

    VastaKustuta
  2. Paras punt on tõesti.Kui veel Öör ka tulemuslikult tööd tegi, siis kuu aja pärast on meil pisikesi angoorasid juurde oodata:)

    VastaKustuta
  3. Oioi... palju õnne siis teile...hmmm... ja rohkelt jõudu ka ikka :D

    VastaKustuta
  4. Jutu järgi on nad täitsa vahva punt igatahes. Olen viimase paari nädala jooksul nende küülikute kohta nii palju lugenud, et üha enam tahan omale ka paari sellist karvapalli :D

    VastaKustuta
  5. Kaire, õnne on vara soovida, sest kas see paaritus ka tulemusi on andnud, saab selgeks natuke vähem, kui kuu aja pärast :), sigivad, nagu küülikud minu angoorade puhul küll ei kehti.Tea, milles see küsimus, kas minus või küülikutes.

    Daku, mul on hetkel üks hall ilus poiss müügis :).Ma soovitaks angooradega tasa ja targu, ning väheste loomadega alustada, sest nende pidamise selgeks saamine võtab aega.

    VastaKustuta
  6. See poiss on väga ahvatlev küll, aga reaalsus on see, et enne lumesula pole mul kohta kuhu panna. Majas tõstame endigi asju väikse remondi tõttu toast tuppa ja enne kevadet õue elamut ehitada natuke palju nõuda mehelt :D Aga ma hoian nende tegelaste lugudel silma peal edasi :)

    VastaKustuta