pühapäev, 26. veebruar 2012

Öör vol. 1


Öör nagu küsiks kohe tuppa.....seisab puuris tagakäppadel ja ootab, et sülle võetaks.Diivani peale hüppamine pole probleemiks :).Pügatud on vaid selg, kõhualune ootel, kuni selja peale miskit kasvab, sest poiss elab üksi õues praegu.:)Kas pole armas?:)

5 kommentaari:

  1. Nii sõbralik! Ma ei tohi oma ristilastele neid näidata. Juba eelmisel korral kui pilte netis nägid, hakkas kodus lunimine, et võtame ema omale ka lemmikloomaks! :D

    VastaKustuta
  2. Raske on üksi filmida ja seda karvapalli käest sööta, kaamera jookseb "taskusse", aga Öör tuleb näpuga vastu põrandat kopsates kohale.Klipis pakutud õunapuu oks põlati ära, pettumus missugune, icc, aga leiba, ananassi lausa kisub käest :)Ja diivanile kipub ka reo aina tihedamini...kui just mina seal ees ei ole .))Lemmikloomana...kindlasti lahe, aga tööd on temaga ka omajagu :)

    VastaKustuta
  3. ahahaa, oled ka jõudnud jänesekasvataja "faasi" kus loom elab toas :D
    Ilus jänks, sellise võtaks ise ka tuppa aint Mokka rõõmustaks liialt :P
    -Monika

    VastaKustuta
  4. Et poliitiliselt korrektne olla, siis jänks käib meil toas külas, mitte ei ela :)), mul on temast lihtsalt kahju, istub üksinda nagu Robinson üksikul saarel...
    Hulluks läheb küüliku kasvataja faas siis, kui ta ridiküliga linna kaasa võtan :)), aga mul õnneks pole cucci kotti :P.
    Mokka paaritataks ilmselt ära, vähemalt meil kass ja Jassu oleks äärepealt "õnnelikuks " tehtud, Peedu magas maha, kui ta küüliku kombel "võttesse" võeti irw.

    VastaKustuta