kolmapäev, 1. veebruar 2012

Ikka pügan....


See pilt on kõige iseloomulikum, kuidas näevad välja minu õdusad õhtupoolikud.Pildil olev küülik oli vist järjekorras 20-nes...seda villapilve ja ka "šokolaadikomme" jagub iga kord harjaga kokku lükkamiseks.Nüüd on mul nädalane puhkepaus, enne kui järgmised elukad tulevad pügamisele.Tükk tegu oli kampsunitega, sest farmi kasvades on nendest olemasolevatest puudus kätte tulnud.Eile panin ühele kössitajale veel teisegi kampsiku peale ja täna hommikul tervitas mind juba küünlas seisev küülik, kes ei jõua oma söögiportsu kuidagi ära oodata.Seda, et pagana külm on, ei pea vist praegu ühelegi loomapidajale mainima...eile tühjendasin küülikute joogitopsid jääst, neist 50- nest jääkamakast võib varsti jääskulptuuri ehitada...küünal põlema ja voila.Õnneks on küülikud niipalju mõistlikud, et tulevad kohe jooma, kui ma väikse kastekannuga neile jao pärast vett panen.Ise naeran, et näe, nagu küülikuaednik...kastad lilli ja nad kasvavad.
Täna lõpetasin aga ühe edeva küüliku kampsuni, nagu nukuriideid kooks...
Lõng on kedratud angoora ja gotlandi lambavill ning teise lõngana jookseb kõrval koeravillast lõng.
Kampsun alt poolt vaadates, jala augud siis uue moe järgi püstisena, mitte nagu kinda pöidlaaugu stiilis ja tundub, et küülikule meeldis ka sellisena rohkem.
 Väiksed pärlid ka peale, selja peale need jänese hambad ei ulatu :)
Lammaste uudiseid ikka pole.Täna kiikasin kiiruga lambakaamerast ja ahmisin õhku, pruun vana rootslane oleks nagi üksi heinapaki keresse vitsutanud, lösutas magada, kere kahte lehte laiali ja tagajalg nagu mootorrattal tugijalana toeks sirutatud.Kuna heinad on minu poole ja 99 % ajast näen ma lammaste pead, mitte tagumikku, siis peaks ükspäev kätte võtma ja üle aia sabaaluseid minema lähemalt takseerima.

4 kommentaari:

  1. Ütled mulle, et kuidas ma jõuan... Seda küsiks mina hoopis sinult..KUIDAS SA JÕUAD???? Aga väga tubli ja loodame, et sul ka varsti pisipere uudiseid tuleb ;)

    VastaKustuta
  2. Nende angooradega on vist rohkem tegemist kui lastega:D

    VastaKustuta
  3. Tänud Silvia :), sullegi jõudu!Millal sinul avapauk talledega on?:)
    Kaire, ole nüüd, mina olen väike hobitaja...
    Marju, siiski, lastega on hullem :), aga mulle meeldib nendega tohutult nässerdada :), oleks vaid rohkem aega, ehk penskarina :)

    VastaKustuta