teisipäev, 14. veebruar 2012

Angoorad veebruaris

 Nectar pidi ootama nädala pügamisega, sest ega ühes "töötavas" angoora farmis , kus küülikud on pidevas pügamises, polegi seda atraktiivset, täiskarvas looma niisama päevapealt leida.Saime siis pildid tehtud, kui hakkasin pügama Navigaatorit ja mis selgus, et käärid olid lõpuks nüriks läinud.Nii ootasingi veel ühe päeva, et saaks käärid teritatud, täna võtsin Nectari ette.Ütlen ausalt, ei julgenud teda kaalule panna, sest juba süles tundud ta üle mõistuse raske ja suur.Peab vist söötma natuke kitsima käega.
Nectar peale pügamist


 Pügatud sai ka Taku, kes oli vaatamisväärsus ise (ei hakanud pildiga šokeerima), aga ta oli suutnud oma pea kollaseks nühkida ja suur pultsakas oli ka peas nagu kroon)
Ja Capella oli samuti järjekorras, läks temalgi kergemaks.Naisterahvale omaselt oli ta mõnusalt puhas ja haritud daam.Vahepeal oli Jassugi tuppa tulnud, küülikutest on tal ausalt öeldes täiesti ükskõik.

Huvi pärast võtsin kella pealt aega ja küüliku pügamine võtab nüüd vaid ca 15-20 minutit aega:)

7 kommentaari:

  1. ai me emaga naersime :D see teine pügatud nectari pilt on kuidagi nii koomiline :D
    -Monika

    VastaKustuta
  2. Nectar ei turtsugi mu peale enam :)Ni lahedaks on läinud, suur nagu jurakas, ei mahu reite peale äragi enam :)
    Monika, kuidas Singeri massinad olid?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Pilt on megakoomiline endiselt :)
      Näitus oli selline pisike ja armas, väga põhjalikult ja detailselt koostatud. Kui masina ajaloo vastu huvi siis saab paljugi teada. Kui Rakverre asja siis soovitan kindlasti vaatama minna. Avatud 1. maini.
      -Monika

      Kustuta
  3. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  4. Lahe Nectar, eriti peale pügamist! Ja see vestike on viimasel pildil imearmas.

    VastaKustuta
  5. Kadedaks teevad need kampsikud, mis jänkud endale selga saavad. Nii ilusad et tahaks endalegi midagi sellist selga :) Kairi

    VastaKustuta
  6. Eks see natuke piinlik ole küll , Kairi, aga nii on kuidagi juhtunud.Lõngateoga jääb igasuguseid juppe järgi ja neid ma olengi küülikute kampsikuteks kudunud :)

    VastaKustuta