pühapäev, 11. detsember 2011

"Sõida maale"

Siit ehk mugavam leida:
http://etv.err.ee/arhiiv.php?id=123293

Keegi ikka vaatas ka?

14 kommentaari:

  1. No vaatasin ikka:) Olen kaua hoogu võtnud, et sinu karvaseid vaatama tulla...nüüd "Sõida maale" kaasabiga sain külaskäigu sinu juurde mingil moel tehtud:)Ise küll kättpidi juures olla ei saanud...aga mulje nagu oleksin kohal käinud, on olemas:) Nagu aru sain, siis külaskäik sinu juurde ei ole sellega veel läbi ja aasta alguses saab sind taas näha:)
    Kui ülemistest mustadest küülikutest rääkida...siis kas valgus mängib...või on nad sul veidi eri toonidega?
    Edu!

    VastaKustuta
  2. Väga tore! Suures pildis küll ei näinud, aga selle lingi abil sain ka kohal käia. Imevahvad tegelased on need angoorad ja sinu töö nendega kiiduväärt!
    Jutt jooksis sul ka ladusalt :) Sõida maale võttegrupp on hästi tore seltskond, nagu head vanad tuttavad käiks külas, eks ole.
    Jään järjelugu ootama :)

    VastaKustuta
  3. Nüüd nägin siin siis ära. Ketramist tahaks kunagi veel proovida ;). Laheda olemisega ja muheda jutuga saade ja sa ise ka olid vahva :).
    Esimesel pildil jänks on sellise kelmika näoga. Peab mõtlema hakkama ;).
    Jõudu sulle sinna!

    VastaKustuta
  4. Noh, ma mõtlesin, et ma olin nii jube, et keegi ei köhi ka siia mitte :P Tore, et siis ikka päris nii pole.Monikale suur tänu, kes kohe helistas, kui saade läbi, ma ise päris hommikul ei näinudki, olime Võrumaal tööl hoopis.
    Aga jutt ei jooksnud midagi, ma olin ikka päris närvis.Ja nagu needus, valisin välja selle kõige kiiremate jalgadega küüliku õue peale poseerima, kelle järgi ma siis ise pärast mööda hoovi pänta-pänta jooksin.Ja väike faktiline apsakas ka, ehk mitte eestlane ei oska angoora villa hinnata, vaid lihtsalt meie turg on nii nagu ta on.Aga eks nad tõlgendasid selle omamoodi saatesse.Julika, meeskond on neil ääretult kena ja loodetavasti näeb Kelku minu kedratud lõngast sõrmkinnastega eetris :), minu "päike" sai sinna igatahes sisse kedratud.
    Kaja, sul on terane silm, on tõesti neil mustadel erinev villa toon, näeme, mis karva need rajakad siis peale pügamist kasvavad.Igatahes Grumi hall toon võtab jalad nõrgaks, nii mõnus on.:)

    VastaKustuta
  5. Mul lapsed lindistasid minu jaoks :), teadsid, et emme tahab näha:)! Sa oled ikka nii tubli oma jänksidega :)

    VastaKustuta
  6. :)aitäh,
    mulle lihtsalt meeldib teha seda, mida ma teen :)), nii lihtne see ongi.

    VastaKustuta
  7. Hästi tore saatelõik oli. Kõige toredam oli see tige küülik, kes iga näppimiskatse peale üles hüppas :D Nad on ju pealtnäha nii nunnud, et ei suudaks eluski neist sellist käitumist oodata.
    Kairi

    VastaKustuta
  8. Eks see tige küülik reageeris nn. "välisele ärritajale", üldiselt peaks selline urisemine ajapikku ununema.Vähemalt mul üks vana küülik küll veel uriseb mu käe peale, aga ei karga enam :)

    VastaKustuta
  9. Vaatasin netist laupäeva hommikul õigel ajal, olin varakult mobiili helisema pannud, et maha ei magaks :) Väga tore saade oli, mulle meeldis su konkreetne ja asjalik jutt, ilusti ja rahulikult kõik lahti seletatud mis on mis ja kes on kes. Isegi küülikuid mitteomavale inimesele ajasid jänkuisu peale :) Need angoorad on tõesti klass omaette ja mul tekkiski suur huvi nende villa vastu aga sellest juba vestleme teine kord - ma nimelt sooviks oma lammaste lõngale veidi angoorat juurde muretseda, et siis proovida mõned kudumid. Ma võtan sinuga mailitsi sel teemal ühendust.
    Jään ootama uut saadet, väga tore oli!

    VastaKustuta
  10. Inga, palun parem helista...mul on meilboks lugemata kirju täis :P

    VastaKustuta
  11. Vaatasin eile korduses, noh, ma neid sul üle ukse küll ka näinud...aga tõesti üle 50 juba?! See varsti juba põhikohaga töö ju..
    Lambalauta näidati ka natuke- kas see võre, millest lambad pead läbi panevad- on too betoonivõrk? Mis läbimõõduga auk on? Mul ka plaanis selline värgendus teha, et ruumi kokku hoida, aga kardan, et kui mõni suurpea-ahnepäts sinna kinni jääb, ei aita muu kui ketaslõikur?

    VastaKustuta
  12. Kisub jah sinna põhitöökoha poole,seda siiski mitte sissetuleku kohalt, vaid ajakadu on tuntav, ehk mina, kes ma ei kannata kellegi järgi ootamist, olen olnud sunnitud ise inimesed ootama panema, sest lihtsalt EI jõua.Teine varjant, hakata EI ütlema.Aga see on ka pagana raske.
    Lammaste võrk on jah nn. armatuur, plussiks see, et ma saan heina soputada, et jääks neid söödamatud kõrsi (lammaste mõistes muidugi) vähem järgi, turjad on ka puhtad ja lambad ei tõmba nii palju omale heina sõnnikusse, kui nt. sõimest söötes, aga miinuseks see, et nad ei ulata nii kaugelt sööma ja pean heina tihedalt ette lükkama.Üks tohmakas jäi meil ka kinni, aga keerasin tal niikaua pead otsas, kuni tagasi mahtus.Mahtus läbi, järelikult mahub ka tagasi :))).Südame haledusest tegin ka ühe vahe suuremaks, kust nii uskumatu, kui see ka ei tundunud, mahtus terve noor lammas läbi :P

    VastaKustuta
  13. Lõpuks jõudsin minagi vaatamiseni! Väga asjalik oli. Perenaine nägi kena välja ja jänksud imelised! Pügamise lõik pani sõrmed hirmsasti sügelema,kangesti oleks tahtnud ise ka proovida. Edu sulle sinna ja ehk saab millalgi pügamistalgutele tulla :)

    VastaKustuta
  14. Tere Airi, uue aasta soovid on nüüd hiljaks jäänud aga mõte jääb ikkagi samaks! Kõike paremat sulle ja su armsatele angoora jänkudele! Väga tore, et Sõida Maale's jagad oma kogemusi, vaatasin huviga. Angoora teema huvitab mind väga. Kahjuks ei ole jõudnud seda kõike veel põhjalikult läbi mõelda aga ma helistan sulle ja siis arutame, vabanda, et juhtmed on nii pikaks veninud aga varsti ... :)

    VastaKustuta