reede, 21. oktoober 2011

Küülikute näitusele!


Igati teavitamist väärt üritus.Kui omal küülikut pole, siis äkki seal neid vaadates tuleb ka sinu koju mõni vahva küülik?

6 kommentaari:

  1. See see minu hirm ongi...et äkki tulebki:))) Sellist kohta külastades on tõenäosus suur:)

    VastaKustuta
  2. Kaja,mulle teeb pigem hirmu nn. kampaania korras emotsiooni ost, ehk kui inimene ei tea, et osad loomad on nn. tootmisloomad, kellega lihtsurelikul pole teha midagi:)Näitusel on selline väike mõnus seltskond, kus kasvatajad tuterdavad sealsamas ringi ja ma usun, et vastavad ka heameelega igasugu " lollidele" küsimustele.:).Lisaks tuuakse ka parimad elukad kaasa, keda on võimalik ka osta.Miks soetada kuskil KB güülikut...Tule aga vaatama,äkki läheb siis isu üle või vastupidi, saad kinnitust enda soovi õiguses :)
    minul on ka plaan 6 küülikuga minna.

    VastaKustuta
  3. Kas kaasas ainult loomad või oleks võimalik osta jänkutäis villa ketramiseks?

    VastaKustuta
  4. Oi, kes minu blogis kirjuta?:) Mul ei ole kahjuks küüliku täit villa, külla aga pakuksin vahetuskaupa, ehk äkki sul on peotäis seda imelist lokki (wendsdale?kirjapilt ei tule meelde), siis ma heameelega teeksin nn. vahetust?Mul on praegu palju titevillasid ja need ei sobi ketruseks, natuke on jäänud 1 sorti ketramata...anna teada, mis sa arvad, siis tean kaasa haarata.Ja jaksu, jaksu nende imeliste lammaste kasvatamisel, minu silmad ja süda olid selle tõu küljes pikalt kinni, aga jäi toomine logistika taha kinni :)Tore, ei keegi tragim on !

    VastaKustuta
  5. Vahetusvariant on hea mõte :) Ja ehk kunagi hiljem ka 1-2 küülikut kuluks ära- enda tarbeks villa saada. Ootan kohtumist!

    VastaKustuta
  6. Kohtumiseni siis ja palun enese tutvuttamisel mainida neid võrratuid lambaid,mul jõuab kiiremini kohale, kellega tegu :))).Katsun siis selles tohuvapohus selle peotäie villa ka meeeles pidada :)

    VastaKustuta