reede, 4. veebruar 2011

Bella villast lõng


Tegu vana tuttavaga, vill pärist koeralt, nimega BELLA.Neid beeze, heledaid toone kipub vähe olema, mis kedrata tuuakse.Proovisin segada teda pruuni peenvillaga, aga tulemus ei olnud see, mida ma oleks tahtnud.Valge peenvill sobis aga kenasti.

Veel valmis kaks vihti seljavöö jaoks lõnga, väga suure koeravilla protsendiga
Ja kaks vihti põlvekaitsme jaoks, samuti suure koeravilla sisaldusega

5 kommentaari:

  1. Ülemine - beež toon on väga armas!:)

    VastaKustuta
  2. Nagu ikka, pildile jääb see tegelik toon püüdmata :P.
    Aga beez on ka minu lemmik :)

    VastaKustuta
  3. Väga ilusad Bella-villa lõngad ja minu meelest pole nad hallikad, nagu sa kartsid, ikka kollakd! Kadeduseuss hakkab närima ja vaatan oma karmikarvalist koeravolaskit,et kus oleks villa, aga võta näpust! Murus

    VastaKustuta
  4. Jah, oleks ma ka enne teadnud, et koer tuleb villa järgi muretseda :)))Tulemus on muidugi super, aga millised katsumused - irv. Ketran ka siin üht paukat, nina on karvu ja kõõma täis, aevastama ajab, kogu elamine koerakarvane, mees ütles et voodi tulles haisen ka koera järele...see on see berhardiin... ja peale pesu on ikka tugev märja koera hais ja käte küljes ka :)))) Andres ütles, et oleks teadnud, et tema eraelu saab häiritud oleks enne villakoti vastu võtmist palju raha küsinud :)))

    VastaKustuta
  5. Berna vill on jah selline , toon on kena, kudum jääb ka mõnus(kui ei ole pealisvilla palju sees), lühikest villa tal praktiliselt pole, aga...see koeraparfüüm vist ei kaogi.Mis on nt. mütsi või kinnaste puhul üsna ebameeldiv ja millega peaks arvestama.
    Teine samasugune odööritaja on alaska malamuut, lõng on super, aga olnevalt koerast, on lõhn ikka väga hull.Eriti veel, kui vill on võetud pesemata koeralt.

    VastaKustuta