neljapäev, 29. juuli 2010

Koeravillast kätised ja kirju lõng

Küll küllale kiiga ei tee ja kui arvestada "vaikimisi" tellimusi, siis talvel ma ilmselt muud ei jõua teha, kui koeravillast lõna kedrata.Just sellepärast olen rõhunud hetkel kudumisele.Jassu ajab ka kenasti ikka veel karva ja nii mul ongi kahed koervillased kätised lisaks tekkinud.





Natuke olen proovinud ka kirjut vokilõnga teha, aga sellega on nii, et seda tulemust on raske ette näha, ehk tegu on pideva katse eksituse meetodiga.Villadest olid pruun, valge ja must peenvill.Ühel vihil on sees ka angoora küüliku villatutsud.

4 kommentaari:

  1. Miks pildid nii väiksed? Paistab väga kena, aga vähe paistab :) Keskmine meeldib mulle kõige enam. Käisin täna Prias ja sai kõik korda. Päikest :)

    VastaKustuta
  2. Sellepärast ongi pildid väiksed :)))et paistab kena, aga kas on ka.Üks lõng kurjam oli jäänud pildistamise ajaks õue nöörile kuivama...ja ühest tokist kirjust lõngast kudusin mütsi, panen hiljem üles siis, päris nunnu jäi.Ei saa muidugi jätta kiitmata pruuni peenvilla, mis jätab sellises lõngas imelise tooni sisse.
    Pria teemal viska meili, mis ma pean sinna vastuseks kirjutama, kui üldse..

    VastaKustuta
  3. Tere,sooviksin teada,kas teilt saaks tellida puhtast koeravillast kas siis kätised või labakud,ilma kaunistusteta.Põen artriiti ja labakäed väga haiged,saaksin natuke abi.
    Elan Tallinnas.
    Edu ja päikest soovides,
    Lilian
    liliantamberg@neti.ee
    5273813

    VastaKustuta
  4. Saab ikka, ma kirjutan meilile, siis täpsustame üle :D

    VastaKustuta