kolmapäev, 19. mai 2010

Pontšo lõng

Küll on hea, kui keegi sul "seljas" elab ja lõnga tahab, kusjuures veel nii, et EI öelda ei taha, lihtsalt nii kena inimene on.Mul vist tekkis vokimürgitus, õnneks on võimalik sellest siiski ka terveneda.Võiks öelda, et ma lausa nautisin viimast lõngategu.Kummalisel kombel viis ka mõtted mujale.Igatahes, lõngas on kasutatud Chow koera villa, ca 70 % ja lambavillana peeži peenvilla.Valge on samojeedi vill ja maalammast ca 10 % juurde.Üritasin ka heledamast tumedani villatoone teha.



Kuna Jassu on usinalt talv läbi mulle villa andnud, siis ketrasin ühe soojaga ka tema villa ja Islandi ristandi "Räime" nimelise lamba villa lõngaks.Toon jäi meeldiv hülgehall.Ilmselt saab neist jälle kätised tehtud.

2 kommentaari:

  1. Need beezid toonid panevad suu vett jooksma. Mõni lammas võiks ka selline helekreem olla. Küll sina oled ikka produktiivne ja tubli ja ........nii edasi ja edasi. Kui sul mõni kreemikas jänes tekib, siis pean kohe maha istuma ja mõtlema. Kripeldab natuke :)

    VastaKustuta
  2. Tegelikult paaritasin beezi isasega ühe valge angoora emase ära :D, ehk äkki saan mõne värvilise järglase.icc, sinu kripeldamine on mõistetav, me oleme kaks Lootusetut Looduslikku Beezi Hullu :)

    VastaKustuta