laupäev, 17. aprill 2010

Talledest

Ja sellised näevad välja islandi ja gotlandi ristandid(jäär ja uteke).Ema on sarvedega Islandi utt, peaks tegelikult kobama, äkki on see valge tutiga neiu samuti sarvik...Ema on nii kohusetundlik, et kui talled korraks vaid isegi müksavd, siis aetakse ennat püsti ja piimapood avatakse.Koheselt, ilma tingimusteta ja puhkepäevadeta.

5 kommentaari:

  1. Olen juba tükk aega tahtnud islandlastest rohkem teada saada, tore leida kedagi kel need omal olemas on. Kuidas nende vill on? Tahaks kunagi oma käega katsuda.

    VastaKustuta
  2. Islandlaste vill oleneb suuresti vist isendist.Värvuselt on neid valgeid, tumehalle, beeze.Loomad ise on väärikalt rahulikud ja tegelikult kannatavad isegi kord aastas pügamist.Muidugi, siis on seal see villa kogus lausa ehmatavalt suur seljas.Kuna nende vill on kahekihiline, siis pealisvilla jaoks ei ole mina otstarvet leidnud, see on ikka paras köis.Lõngaks olen kasutanud vaid alusvilla, mida on peale villapesu tegelikult suhteliselt kerge pealisvillast eraldada.Kui huvi, siis on mul plaan enda 2 aaastane puhastverd islandlane maha müüa, või vahetada.

    VastaKustuta
  3. Ja kui soov oma käega ehtsat islandlast katsuda, siis ka see võimalus on meie juures olemas :D

    VastaKustuta
  4. Oleks tore küll! Kustkandist teid leiab? Suvel saab ikka vahest rohkem ringi liigutud,äkki õnnestubki.Milline see islandlane on kes kaubaks läheb ja kelle vastu see vahetus võiks olla?

    VastaKustuta
  5. Jah, ma kahjuks ei lugenud seda kommentaari ...häbi mulle.
    Puhas islandlane on müüdud, küll on mul aga karjas poolevereline islandlane sees.Asume me Kuusalu vallas .Lambaid näitan heameelega, olete teretulnud, blogi päises on meiliaadress, kirjutage huvi korral sinna palun.:D

    VastaKustuta