teisipäev, 21. veebruar 2012

Collie lõng

Selle koeravilla omanik tellis aasta tagasi ühe vihi lõnga....nüüd jõudis ringiga tagasi, et  veel tahaks.Nimelt oli ta kudunud omale kaeluse, mis väga hää kaela ümber ja pidi isegi kaela ja peavalusid leevendama.Võibolla siis tõesti.Sellest lõngakuhjast plaanitakse vesti, sokke, kindaid jne. kududa.Kaaluliselt ca 840 grammi.
Osadele vihtidele segasin sisse nii samojeeedi kui kesk-aasia lambakoera villa, viimane vill üllatas mind oma siidisuse ja puhta valge tooniga.

3 kommentaari:

  1. Küll sa Airi ikka jaksad, lihtsalt vaata ja imesta. Ma ootan juba kannatamatult kevadet, et ka oma kesk-aaslase seljast vill kätte saada :P
    Kairi

    VastaKustuta
  2. Ära sa täna ketra korista või tee miskit. Usin pidavat täna aknast sisse vaatama ja kelle töölt tabab sel pidi terve aasta NIII palju tööd olema, et ei jõua ka 2 eluga ära teha :D
    ja ma tahtsin täna ketrama hakata :D

    Ole tubli
    -Monika

    VastaKustuta
  3. Kairi, ma ise ka haletsen juba ennast ja ilmselt teen koeravilladega pausi, sest lihtsalt kõik käib kahes laines üle pea kokku.Kui sa oma koeravilla hakkad kammima, siis kindlasti vaata vill kriitilise pilguga üle ja viska halastamatult lühike vill teise kotti.:)
    Monika, sa teed neid hoiatusi mulle vist meelega??Ma just jõudsin Pärnust töölt tagasi ja mõlgutasin mõtteid, et kas läheks jooksma või ketraks...ja näed kui hea, kui keegi sind "korrale kutsub" :)).Usinat ma enam ei kardagi ... mul läheb vist juba 3 elu...:)

    VastaKustuta