pühapäev, 10. juuli 2011

Kasvuhoos...

Pole veel seda nägugi, et hirmsad karvapallid neist saaks :)

8 kommentaari:

  1. Väga vahvad ja lahedad tegelased. Juba hakkavad suure küüliku nägu minema :D
    Kui sa plaanid tulla näitusele näiteks nende tortoise angooradega, siis vali fotodelt teine, sest esimese markeeringud on veaga.

    VastaKustuta
  2. AAAPPPIIII KUI ARMSAD :D rohkem ei ole lihtsalt midagi lisada.....aaa, loodame siiski, et neist saavad ka sellised vägevad karvikud, kui nende emmed ja oh seda ilusat lõnga.....mmmm

    VastaKustuta
  3. Diana, kui viitsid, kirjelda mulle sellest totroise värviveast meilis lähemalt.Ma ei teagi, kellega näitusele tulla, kirju pesakond on vist liiga noor näituse ajaks, pole õiget karva veel, ega ka tutte kõrvade otsas....mul on ilusad natuke vanemad emased, vb. siis pigem nendega, et saada tuge aretuses edasi minemisega ja üks värviline silmarõõmuks kaasa :)
    Kaire, päris nunnud on nad tegelikult 2 kuustena, kus pojad näevad juba nagu lumepallid välja.See on siiani minu jaoks müstika, kui kiiresti võib ühel loomal vill seljas kasvada.ja kasvab ta tõesti silmnähtavalt :D

    VastaKustuta
  4. No on numpsikud! Parem hoian heaga neist piltidest eemale :P Juba oleks äärepealt ühe "liba-angoora" koju vedanud, aga sain pidama..

    VastaKustuta
  5. Ma olen oma ihusimaga näinud "libaangoorat", tausta muidugi ei tea, aga nägi välja küll karvane, kuid villakasv ei olnud kiita, ehk kannatas pügamata olla pool aastat ja ka vill ei olnud vana looma kohta esimese sordi oma.Kui nii võtta, siis isegi lemmikuks suhteliselt mõtetu, hirmus palju vaeva ja mille nimel.

    VastaKustuta
  6. See oli veel 2 kuune poeg ja titakarvaga,pulstid kippusid tulema.. aga tõesti piisab praegustest elukatest küll :)
    Ps: mis jama see on, et emaküülik veab pojad pesast välja? 5 päevased ja ikka iga hommik on mõni kuskil laiali, õnneks on soe. Ise rahulik ja tõsta aga tagasi neid. Pole varem juhtunud..

    VastaKustuta
  7. Angooradel pulstub samuti titevill oluliselt rohkem, hiljem muutub karvastruktuur libedamaks.
    Ma ei kujuta ette, mis jama see olla võib, äkki Diana, hea inimene, oskab ja tahab seda kommenteerida :D.

    VastaKustuta