pühapäev, 15. august 2010

...ja veel üks müts

Vaatasin enda lõngakotti ja mis ma sealt siis leidsin?Hunniku väikseid lõngakerasid ja muidugi ka ca meetriseid lõngajuppe, mis on erinevatest kudumistest üle jäänud.Minema ka ei raatsi visata.Kuna kõik on põhimtteliselt kirjud vokilõngad, siis sündis seekord lapiteki tüüpi müts.Lipp lipi peal ja lapp lapi peal :)Pooled jupid leidsid omale sinna siis koha.Mütsis on nii koeravilla, angoorat ja kolme värvi peenvilla.Lõpptulemus selline :

3 kommentaari:

  1. Maurus arvab, et see vast alles mütside müts! Mulle väga meeldivad sellised eksprompt sündinud asjad, et võtsid kätte ja hakkasid tegema ja tulemus super! Meenutab kangesti minu tehtud koervilla sokke, et istud tegema ja teed, teadmata, kas teine ka välja tuleb. Vist kõige ilusam müts neist kõigist! Ja siit küsimus:kas täna veel mütse tuleb???

    VastaKustuta
  2. Tegelikult on teised mütsid üsna sarnased, kuidas see pilt teinekord välja tuleb..ja eks see heledam kollane toon teeb ka mõnusaks.Ja selles mütsid on koeravilla lõnga ka rohkem sees.
    Ei täna rohkem mütse ei tule,näpud väsinud ja silm vajub looja.:)

    VastaKustuta
  3. Küllike käsitöölaadalt26. november 2010, kell 11:13

    Minul vedas, sest see mütside müts on nüüd minu oma!!:)Ma olen siiani arvanud, et mulle mütsid ei sobi, ja pole neid kandnud...aga seda Teie kootud mütsi ainult nähes juba teadsin, et vot see ongi see "minu" müts:) Kannan seda rõõmuga ja usun, et sellesse on pandud hästi palju positiivset energiat!

    VastaKustuta