neljapäev, 5. august 2010

Igamehemüts

Nii võib seda mütsi iseloomustada vist küll.Need, kes seda tüüpi mütsi on endale pähe vedanud, on imestusega nentinud, et jah, selle mütsiga kannatab isegi käia ja erinevalt paljudest teistest mütsidest, on ta kanjale ka sobilik.Autoriõigused ja tänu kuuluvad ämmale.Lõng ja tuunimine siis mulle.
Allpool olevad mütside lõngad on kirjuna kedratud vokilõngad, põhielementideks kolme värvi peenvillalõngad, koravillad ja lisatud on ka ehtsat angoora küüliku villa.Tänu sellisele toormele on lõppresultaat soe, 100 % naturaalne ja kandjasõbralik.Mittetorkivaks teeb selle mütsi ka see asjaolu, et kõik villad on pestud käsitsi, õige vahendiga, hellalt kraasitud ja vokiga kedratud.Kuskil tv saates ütles üks sepp, et vanasti "väestati" (ehk pandi enda tööga esemele vägi sisse) nii nugadele kui mõõkadele, siis vahel on ka endal tunne, et läbi lõngateo ja kudumise annan oma kudumitele "väestamisega" positiivse energia juurde.Ehk, palun lahkesti kommentaare, kuidas need mütsid ka teistele tunduvad.





7 kommentaari:

  1. No mida kosta! Super ilusad. Eriti see teine, kontrastne valgete säpsudega on imeilus. Kui nad kõrvu ka veel ei kratsi, no mida veel tahta :)

    VastaKustuta
  2. Väga nunnud! Minu maitse on jälle esimene ja viimane. Viimane eriti armas oma lillekesega.
    Ja värvid on nii kenad!

    VastaKustuta
  3. Väga ilusad ja mõnusad mütsid,eriti meeldivad esimene ja viimane,aga tegelt võtaksin nad kõik! Maurus

    VastaKustuta
  4. Selle kirju lõngaga on see jama, et tulemust on jube raske ette aimata.Aga kui ei proovi, ei saagi teada.Tähh soojade sõnade eest!

    VastaKustuta
  5. Tulemus on etteaimatavalt suurepärane kui sa oma pehmed lõngad pehmeks mütsiks kood:) Mina võtaks ka nad kõik. Ma ei tea millal need lambavärvid ära tüütama hakkavad, aga praegu olen neist sillas.

    VastaKustuta