kolmapäev, 1. juuni 2011

Nimepaneku päev.

Kuna täna oli mul nimede panemise päev :D, siis sai ühtlasi ka küülikud kokku loetud. Kahe käe sõrmedest jääb puudu.Kasutan  pügamise kaarte, lugesin nad kokku ja tundub nii, et mul elutseb laudas hetkel 35 angoora küülikut.Suuri ja väikseid .Ja oodata on veel mitu pesakonda ilmakodanikke.
Kui mul lammastel nimede panemisega on täielik peavalu, siis küülikutele tulevad nimed kuidagi iseenesest, nagu ülevalt poolt keegi sosistaks kõrva.Viimased siis sellised: Kapral, Juss, Gloria, Bonita, Olita, Zeena.
Ja silma nuumamiseks ja eeskujuks, Rootsi angoorade maja
Ja küülikute korterid näevad välja sellised.

6 kommentaari:

  1. Edasi tulevad Veltveebel, Kindral, Jaoülem ... :D Sul märkimisväärne kogus neid karvapalle. Tubli oled! Ma kardan, et minu jaks ei käiks neist mitte üle.

    VastaKustuta
  2. Hea nimede valiku mõte!
    Mul veel käib jõud üle ja ettekujutus on ka töömahust tekkinud, esimesel aastal jagus õnneks kainet mõistust, mitte paaritada kohe farmi täis, sest nagu elu on näidanud, siis pole loomapidamine pelgalt heina ja valmissööda andmine, vaid istudki ja süvened antud tõu vajadustele ja selleks sobiva sööda koostamisele.Rääkimata veterinaarsest poolest ja muust tuhandest asbektist.kasvõi alustadest sellest, kust ja kelle käest nõu ja abi saamiseks pöörduda.Selle viimase eest aitäh ka sulle, Diana.:D

    VastaKustuta
  3. Palun, palun, eks käsi peseb kätt :D Head ideed sünnivad kamba peale ...

    VastaKustuta
  4. See korruselamu on ju igati vinge! Täitsa eeskuju peaks võtma.. Kuidas need puuripõrandad tehtud on, et piss alumistele selga ei tilgu?

    VastaKustuta
  5. Sellisesse majja koliks ise ka elama :D
    -Monika

    VastaKustuta
  6. Koliks tõesti :D.Monika, see on meie "kirjasõbra" maja ..

    VastaKustuta