neljapäev, 13. september 2012

Järgmine päevamõte

Numbrit ei tea ja see polegi oluline.Aga mõte ise selline, et kui sa laod käsikäru kive triiki täis nii, et  vaevu suudad ta üles tõsta, siis ümberkukkuvat käru ei ole lihtsalt mõtet enam tasakaalu püüda.
Lähen ja valutan oma pöialt edasi :P
Ja kanad vist peavad omale kuke saama, sest aedikust välja põgenedes "langevad nad maha", tiivanukid püsti ja.....icc.No ei ole kedagi neid kabistamas.Kui kellegil on miskine lahe kukepoiss vaja potist päästa, siis andke märku.Tegelikult oleks vaja ka kevadeks hauduvat kana....jne., jne.Kanad on lahedad.

16 kommentaari:

  1. Mul on küll paar kukepoissi üle- üks läikiv must, teine üleni valge aga sulisjalgne. Aga no kuidas sinuni toimetada, postiga ju ei saada:)
    Tõukanadest lähevad kindlasti braamad ja siidikanad hästi hauduma.

    VastaKustuta
  2. Valget ei tahaks, musta tahaks...:)On sul pilte?Ma tõukanadest ei hooli, mis neid vabrikukanadest ikka "tõutatada":))
    Aga äkki me miski aeg liigume, või liigute ise Tallinna?Peab mõtlema.

    VastaKustuta
  3. Mul on lavendli värvi, halli ja musta pakkuda.

    VastaKustuta
  4. Peeter, saad sa mulle meilile (airihiiekivi@gmail.com) pilte saata? Ja ega sul mõnda kanapoega pole müügiks? Suhtlek meili teel siis edasi, sobib? Tänud pakkumast:)

    VastaKustuta
  5. ICCC... see päevamõte on hea :D Aitäh lõbusa hommikuhetke eest ;)
    Kukega aidata ei saa :P

    VastaKustuta
  6. Enese üle huumoriga on mul jah head suhted :))
    Kaire, sul on ka ikka kanad kodus olemas? Juttu pole olnud....:)

    VastaKustuta
  7. Mu emal on kanad, minul neid veel ei ole... vaatab, kui kaua ema jõuab neid pidada, siis peab ikka vägisi hakkama mõtlema selle rebasesööda peale ise ka.....

    VastaKustuta
  8. Mul on ka kukk üle, kes potti läheks. Kuna vahetan enda oma ringi. On hästi tragi poiss ja hakkaja. Aga nüüdseks sul juba vist kukk olemas.

    VastaKustuta
  9. Selge:), ma olen igatahes kanade üle jube õnnelik :), seda mitte siis majanduslikust otsterbekusest lähtudes, uskumatu, kui rentaabel ja kasulik üks väike elukas võib olla, vaid nad on ka emotsionaalelt ühed mõnusad olevused.Sitt välja arvatud, see haiseb endiselt rõvedalt :).
    Kukekandidaadid on hetkel kandideerimise faasis :)

    VastaKustuta
  10. Diana, ei ole kukk olemas,ootan veel Peerilt kuke pilte :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. No meie kukest näed kohe kodukal pilte nii uhkes üksinduses kui ka oma haaremit kantseldamas. Vaata lindude alla.

      Kustuta
  11. Pakkuda oleks 4,5 kuune puhastverd hallitäpiline braama kukk.Maksaks 15 eurot, aga võib ka vahetust teha ;)

    VastaKustuta
  12. Pisi-pisi,tänud pakkumast, aga vahetust mille vastu? :)Ega mõnda kana ole äkki hoopis üleliia?

    VastaKustuta
  13. Braamakanu on ka üle (1-2 lindu). Vahetada võib näiteks lõnga vastu :P

    VastaKustuta
  14. Pisi-Pisi, saan ma sulle äkki helistada, ajaks asja konkreetsemaks :).Vaatasin sul blogi aga kontakte ei leidnud, palun kirjuta mulle kasvõi meil :)

    VastaKustuta
  15. Airi, kanad on lahedad, aga kuked on veel lahedamad:) Minu meelest on see täiesti imeline, kuidas nad oma tantade karja eest hoolitsevad:)
    Need pruunid puurikanad lösutavad ennast ükskõik kelle ette maha- ilmselt ka rebase. Miks muidu on mul kõik teist tüüpi kanad alles, aga need pruunid kaovad riburada.
    Ja huvitav seaduspära on ka see, et juba teine aasta viib rebane esimesena minema kuke ja siis asub kanade kallale. Kas tegemist sellega, et kukk üritab kanu kaitsta ja saab seega esimeseks ohvriks? Või on rebane nii kaval, et haarab esimesena kõige häälekama tegelase?
    Pisi-Pisi, kui Sa vähe lähemal elaksid vahetaksin ka mõne kana lõnga vastu;) Süvahavval said valmis ristandtallede villast lõngad, käes veel pole, aga loodan et on ilusad:)

    VastaKustuta