esmaspäev, 4. juuni 2012

Hommikused sirutamised

Ma ei tea millest see tingitud on, aga elu kisub vägisi anekdoodiks kätte.Vanadus, seniilus, algav dementsus või võime nähe kõike pigem läbi nalja, aga....
Et kõik ära rääkida, siis tuleb alustada täna hommikul kella 5.Teen silmad lahti mingi väga kummalise heli peale,  kindla intervalliga kostub mjäuks...mjäuks...mjäuks.Heli on häirivalt tugev ja järgi ei jää.Und veel jagub ja magan veel tunnikese.Ärkan jälle sama heli peale, mjäuks...mjäuks.Enam und ei tule.Voodis teki all harutan mõttes patareidest lagedaks kõik laua peal olevad puldid (teleka, video, tüüneri ja õhksoojuspumba omad).Ajan ennast keskmiselt tigedana üles ja tuigun loomi söötma.Tagasi tulles leian küljeluu õnnetu näoga teleka eest kohvi juues, tuleb välja, et see mjäuks algas enne kl. 5 (irw) ja koos jõuame  järelduseni, tuginedes eelmise aasta sarnasele kogemusele, et ju on mingi sitikas tuppa toodud, a la kilgi sugukonnast.:P-Koer kössitab nurgas ja väriseb hirmust, sest temale meenutab see heli koeraelektikarjust.Tund hiljem pöörame diivani ja tugitooli kummuli, ehk õnnestub vastik sitikas üles leida.Tulemusteta.Peale poolt tundi mööbeldamist vaatan kogemata lakke....ja seal see paharett ongi...tühjaks saanud patareidega suitsuandur.Ja päev võib alata.

6 kommentaari:

  1. See oli tõsiselt hea, sain hea kõhutäie naerda:)

    VastaKustuta
  2. Loo kõige hullem point on veel selles, et meie elukutse hõlmab ka proffesionaalseid tuletõrjesüsteeme :)), kodus olev andur aga see "lihtlabane", ehk siis "kõrgema matemaatilise" aju jaoks mõistmatu, icc.

    VastaKustuta
  3. Irww....
    See putukas teeb ju jubedat tehnilist piuksu. Tõeliselt tugev ja häiriv ja (vähemalt minu jaoks) kiirelt tuvastatav.
    Elusa putukaga (kilgiga näiteks) segi ajada pole võimalik. Kilk muidugi sööks ka närvid seest ja tabada teda keeruline, sest tema hääl hajub ruumis ja võta siis kinni, kus praos kükitab.

    anonüümne(:

    VastaKustuta
  4. Kusjuures heli hajus ka suitusanduri puhul ruumis täiesti laiali :P

    VastaKustuta
  5. No meie suitsuandur ei piuksu, kui patareid tühjaks saama hakkavad vaid röögatab nii, et kõht lahti või surnud ülesse. Just hiljuti sain seda omal nahal tunda. Uuendasin kodulehte, kui see äkki laest röögatas "Low batteries..." lisaks veel midagi ja palju ei puudunud, et oleksin püksi lasknud.
    Sellise vaiskelt piuksuva suitsuanduri vastu ei oleks vist kellelgi midagi. :D

    Diana

    VastaKustuta
  6. irw, Diana, hea, et mahlakas slaavi keeles ei röögata :).

    VastaKustuta