reede, 1. juuni 2012

Tibuaed

See on "peitepilt", ehk tibud on majakeses sees :))).Eile mõtlesime ja ostame poest võrku, aga siis jõudsime järeldusele, et need tibinad poevad suurema silmaga võrgust lihtsalt läbi.Peenikest kanavõrku ka ei tahtnud panna, see on nii vedel, et vajub lumega äkki läbi.Nii vedasimegi ajutiselt kalavõrgu peale.Põhi on keevitatud rauast ja kaartena kasutatud vanu kastmistorusid.
Need Äntu augustis munemist alustavad kanad on küll praegu nagu väiksed tibud, jooksevad kampas koos, sädistavad iga asja peale, siblida ei mõista.Huvitav, kas ma võiks ühe vana kana panna neile sinna juurde "õpetajaks"?Või läheb madinaks?
Jassul on kanade suhtes omad arusaamad, kael läheb kangeks ja tagajalad hakkavad värisema...pole head märgid.Lisaks käis jõi läbi kanavõrgu ja tibude vee ära :P, ei imesta, kui varst sööb ka roka eest ära.
Tibud on igatahes esimesest õues olemise päevast šokis, seal on mõned nõgesed ka kasvamas ja äkki need põletavad kanade jalgu?Igatahes üks tibu tõstis jala üles ja uuris pikalt kahtlustavalt sealt alt, et mis wärk see jala all on??

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar