pühapäev, 3. juuni 2012

Looduslik muruniitmine

Aitab sellest Statoili ja Neste "nuumamisest" ja murutraktoriga müdistamisest, kui kodus on olemas täiesti loodulik niiduk, müratase A-klass ja kütusekulu nagu elektriautol.Ausalt, eestlastel hakkab kaduma igasugune kaine talupoja mõistus ja mööda Eestimaad sõites näed pilti, kus teine mees niidab oma maja tagant heinamaa suuruse maalapi muruks.Eile vedasime karjuse ja täna hommikul lasime "elaja " sisse.Poole lõuna pealt tegi mees sügavmõttelise märkuse meie vanemale poisile, kes jooksis pesudega õue vahet, et kuna pesunöörid on jäära aias sees, siis ilmselt nätsutab viimane hetkel kellegi aluspükse :))), vastust ei tulnud, vaid välisuks kolksatas :))))
Ja varsti-varsti kahekuuseks saamas

Sellised nunnumeetrid :)

4 kommentaari:

  1. Muruniiduk on nii tore ja ega jänkud kehvemad pole.

    VastaKustuta
  2. Ja jäär on täitsa üksi, püsib seal? Mõnda utte ei taha seltsi panna? Aga seda kohusetruud murutraktoriga jõristamist on mul ka kahju vaadata- alati käib mõte läbi peast, et mis tore karjamaa siin oleks:D Mõni on isegi pakkunud, et too lambad-hobused sööma, aga nad ei kujuta ette, mis maksab korralik aed ja ketti panemiseks ma ometi kedagi ei anna...

    VastaKustuta
  3. Kusjuures püsis kenasti....miks minevkuvormis, sest tõin ta vanasse aeda tagasi.Ta on harjunud uttesid nägema ja muudkui marssis mööda aia serva, edasi-tagasi.Kahju hakkas.Mul tulevad mingi moment kaks jäära eradi panekuks, proovin siis uuesti alla nad sööma panna.Ute juurdepaneku mõte käis peast läbi ja nimelt maalamba oleks ehk pannud, aga see rajakas on nii jubeda häälega, et siis ei kannata siin enam elada :)), pealegi on kena, kui talled ühel ajal sünnivad ja eks utedki taha taastuda :)
    Praegu on jääral ka kanad seltsiks, kui käin kanadele süüa viimas, siis jäär tuleb võtab obrokit(icc), paneb laia lõuaga kanade putru.:)

    VastaKustuta
  4. :D Meil kits ahnitses ka kanade graanuleid, niikui ligi pääses.
    Su jäär on ikka megaümmargune! Minu oma poisike selle kõrval...

    VastaKustuta