teisipäev, 24. jaanuar 2012

Veel angoorat

100 grammi.Tellitud.
Tundub nii, et kogu see pügatud angoora vill on hetkel ette ära ostetud.Mille üle mul on siiralt hea meel.Natuke kripeldab "Sõida maale " saatejuhtide "järeldus", et eestlane ei oska angoora villa pehmust hinnata...miks nad siis ei oska?Ikka oskavad, küsimust tekitas pigem see, et kas meie inimene on ka finantsiliselt nii järjel, et jaksab seda luksuslikku lõnga osta ja tundub, et pole see asi midagi nii hull.Ja "eelista eestimaist" käib ka minu põhimõtte järgi, ehk miks otsida välisturgu, kui siseturg toimib :).
Ilmateade ähvardab 20 kraadist pakast, minul aga on ees veel poolte küülikute pügamine, mis tõstatab küsimuse, et mul pole nii palju kampsuneid neile kootud.Ilmselt tuleb minna kergema vastupanu teed ja õmmelda lihtsalt vanadest enda kampsunitest küülikutele kiirelt miskit selga.Eile käisin neid enne pügatud küülikuid katsumas ja ei pidanud vajalikuks kampsuniga mässama hakata.Kõrvad olid täiesti ok soojad.

3 kommentaari:

  1. Vaesed väikesed jänkud- peavad oma luksusliku ja sooja kasuka asemel kandma mingit lambavilla kesk kõige külmemat talve :)
    Aga tõepoolest, oskab küll eesti inimene hinnata head ja ilusat.

    VastaKustuta
  2. Tänud vastu võtmast ja mõnna lõnga eest ka tähhid!

    VastaKustuta
  3. Aitäh teile mõlemile, nii armsad olete ja ehk teinekord pikemalt :)

    VastaKustuta