pühapäev, 22. jaanuar 2012

Draakoni aasta


Draaoni pilti pole, aga Jassu oli nõus asendama.Tundub, et lumi sellele penile meeldib.
23 jaanuaril pidi algama Draakoni aasta, mis ennustuste ja horoskoobi järgi tundub tulevat kõike muud, kui igav.Loodetavasti siis heas mõttes, mitte igav, sest mingeid jamasid ma küll ei tahaks, või kes neid niiväga igatseb.Lugesin vist Maalehe horoskoopi, mis andis nõu muudkui rabeleda, rabeleda, et laisaks ei tohi jääda.Tore  küll, mul niigi vahel tunne, nagu kesk-aegse ratta peal, kus sind neljaks veetakse:P
Veebruariks aga suutsin ise juba ennast mõnusalt 8 laupäevaks rakkesse organiseerida, nii kahju, kui mul sellest "kaotatud " ajast ka on.Nimelt panin ennast kirja ühele koolitusele (sigakallis ka, 96 eur), ometi hädavajalik, sest elukestev õpe on tõesti vist möödapääsmatu.Käisin ka esimesel sissejuhataval loengul ja mulle meeldis.Millega tegu, sellest siis pikemalt veebruaris.
Ja veebruaris ootan ka ühe "kallist külalist".Kes teab, see ei räägi, onju, et mitte kutsuda "halbasid vaimusid" ligi :)Iga asi omal ajal.
Ja muid rabavaid uudiseid mul polegi, on see nüüd hea või halb, aga laudas õõtsuvad lambad ühes tükis, ei mõtlegi poolduda, küülikuid ma praegu ei paarita ja naudin seda, et loomade arv püsib stabiilsena paigal, hea on ka talve ilm, mis laseb pügatud küülikutel ilma kampsunita ringi kepsata ja ka joogiveed püsivad vedelas olekus.Ei ole lõbus koputada igal hommikul 50 külmunud joogitopsikut jäävabaks.Kraan laudas külmetab natuke kinni, aga käesoojus sulatab ta lahti.Proovin täna ja panen sooja kaerakoti talle õhtul peale, ehk aitab :) Ja veel mõtlen, et kas on tark tegu võtta kassi karvad ketramiseks, et lisaks neile vahvatele koeraomanikele, lisanduvad lõnga õnnestumisel ka meie vahvad kassiomanikud,siis  veel minu küüliku farm...seda on ilmselgelt liiast :)Aga sinnamaani, loen kadedusest rohelisena teiste lambatittede uudiseid edasi.

8 kommentaari:

  1. Jassu on ikka nii äge loom :D

    VastaKustuta
  2. Jassul oli eile õnnepäev, sai võõra käest pai :))), nägid ise, lendab peale nagu vanale tuttavale.Kust need "vaated elule" tal tekkinud on...:))

    VastaKustuta
  3. No nüüd kruvid põnevust üles:)
    Head uut aastat siis!
    Aga tallede suhtes- kas sa ühtegi paaritust ei näinud, mingitki orientiiri..?
    Mõtlen juba, et tasuks jääradele tõesti need "põlled" värvilise kriidiga ette siduda tulevikus.

    VastaKustuta
  4. Mulle meeldivad sõbralikud loomad :)

    VastaKustuta
  5. Marju, ei kruvi pinget, need ongi minu jaoks põnevad asjad :)), räägin siis kui aeg käes :)
    Aga jäärast, siis panin ta karja 1. september (hea meeles pidada, icc), seega ootan tallesi veebruari alguse kuni kekspaik , udarad on alla moodustunud, aga aega veel on.Lihtaslat raske on oodata, kui Kaire ja sina juba vahite oma lambatittesid :P, siis tuleb selline tunne, on miks mul veeeeel pole :)))Jaksu sulle, lugesin seda suitsusauna lugu...tublid, et kenasti läks.Ei kadesta.

    VastaKustuta
  6. iccc, siis pead ka oma jäära varem karja laskma teine aasta :D ....või siis külla sõitma :D (ka väga hea variant :P )

    VastaKustuta
  7. Oi, see Jassu on nii muhe. Aga ma soovin teada, kui saaks soetada angoorajänku lõnga, natukene, nii umbes ühe paari randmekate jaoks.
    anuvaldsalu@gmail.com

    VastaKustuta
  8. Tere Drex, saab küll angoora lõnga, aga palun helista mulle 56501119 ja lepime kokku :)

    VastaKustuta