esmaspäev, 1. august 2011

Koeravillane komplekt

Tegin kogemata lõnga rohkem, kui mütsile oleks vaja ja siis ei jäänudki muud üle, kui teha veel niipalju juurde, et kindad ka juurde saaks.Olen hakanud kuduma kindaid nii, et koon mõlemad korraga, ehk kasutuses 8 varrast.Siis tulevad ühte moodi ja kui lõngast puudu jääb, siis uus lõng on mõlemil kindal ühesugune.Veel üks hea asi,mõlemad kindad saavad korraga valmis.Muidu nikerdad ühe valmis aga teine ootab ikka tegemist.
Lõng on maalammas ja leonebergeri segu 10 /90.
Küülikute uudiseid ka, nimelt on see vägisi suhu toppimine vilja kandnud 50.%elajatest haarab juba huvitatult ananassi hammaste vahele ja kaob taha nurka sööma.Super.Banaaniga on väheke teine lugu, olen nüüd targemaks saanud ja topin ta tervena neile vastu hambaid.Jäävad enda sõrmed söömata.Päris naljakas on seda nämmimist vaadata, umbes nagu 90 aastane hambutu vanaema sööks.Ehk lõuad küll liiguvad aga ei vähene.Aga küll harjuvad.Õnneks ei ole ka banaani kulu suur, umbes 1 cm küüliku kohta, selle elab kuidagi finantsiliselt üle.Käisin täna papaiat poest otsimas, aga polnud.Võibolla pole hooaeg?Või ei olnud seal konkreetses poes.Kui kellegil Tallinna poodises on silma jäänud, andke siia ka märku.

2 kommentaari:

  1. Et sa ka viitsid ja leiad aega pidevalt kudumiseks :D Ääretult tubli! Ma ei saa lihtsalt aru, kust sa selle aja võtad, on sul pikemad ööpäevad kui mul 24 h? Ise alustan hommikut enne kella kuut ja ikka ei jõua midagi sellist teha nagu sina seda jõuad - lihtsalt hämmastav! Ja selle kahe kinda kudumise kohta - rida ühte, rida teist :D Komplekt on sul lihtsalt imeline.
    See on hea uudis, et pikkkõrvad sul juba ananassi söövad, küll seda banaanigi sööma hakatakse. Papaiat katsu vaadata Kaubamajast, Selverist ja kindlasti on seda Stockmannis. Tartus on vähemalt alati seda Kaubamajas ja Selveris ja isegi Prismas olen näinud.

    VastaKustuta
  2. Diana, ma ei vaata õhtuti telekat, vaid kuulan ja koon sellel ajal, enamik filme ju kordub, seega piisab täisti lihtsalt kuulamisest:).Ja vardad on mul tõesti ka igal pool linnas kaasas, niiet pole ma midagi tubli, lihtsalt kasutan iga võimalust.
    Selle poeskäiguga on nii, et tavaliset käid ju ühes poes, ma ei jaksa mööda erinevaid poode kaupa taga ajada või otsida.Prismas pole ma viimasel ajal näinud.Ilmselt tuleb siis ristiretk mujale ette võtta.

    VastaKustuta