esmaspäev, 27. august 2012

Allahindlus

No ma ei teagi, kui hakata nüüd neid kahjusid juurde hindama, siis oleks targem mitte poodi olnud minna.Aga kui alustada Agu Sihvka kombel algusest, siis on meil plaan minna käsitöö ja  angoora küülikutega 1. septembril Tartus toimuvale laadale Tõuloom 2012.Ja mida kõike selleks siis vaja ei ole...Küülikute näitamiseks leidsime Bauhausist võrgust boksid, mille originaal otstarve oli tegelikult lehekomposter.Hind ca 10 eur ja meile sobis, kassi peal sai peaproov tehtud.Peab küll elajat kinni :)
Edasi ostsime ühe laheda sääsevõrkudega telgi, nimetusega rannatelk (?), aga jube hea lahendus,katus ,seinad ja ilma põhjata ja jällegi maksis vaid 10 eur.Kusjuures käib lapikuks rõngaks kokku ja lahti umbes nii, et võta kotist välja ja viska eemale kokku.
Kuna aga ilmateade lubas vihma, siis läksime Jyski tagasi, et osta varikatust.Nagu hiljem selgus, oli see suur viga.Aga...mida peab mainima, siis tasuks sinna poodi lähiajal kahe nädala jooksul minna küll, sest hinnad on tõeliselt alla tehtud, nii aiamööbli, kui varikatuste puhul.Ostsime vanasti  189 eur maksnud varikatuse 89 euroga, väga lihtne kokku panna ja ka kokku lasta, nagu vihmavari.Kusjuures maani sääsevõrgud ka kaasas.
Aga miks see viga oli, siis...auto juurde jõudes selgus tõsiasi, et keegi oli halastamatult parklas ennast välja manööverdanud ja tühja sellest teisest autost :P, lausa nii, et tagumine pamper lahti.Ma ei saa aru, kuidas inimestel jagub südametunnistust ka veel minema sõita?1,5 tund ootasime politseid, turvafirma vaatas ka vidoekaamerate salvestust, aga ei midagi.Politsei nentis, et vigadest a la õpitakse ja teine kord pargitakse kaamera alla....no tere talv, kui sa tead, kui vähe need õnnetukesed näitavad.:P.Kurjaks teeb selline lugu ja imselt tuleb ikkagi kaamerad autosse paigutada, sest see parklas riivamine on vist tõusev trend meil.

2 kommentaari:

  1. Kahju küll, et nii läks :(. Ja sina pead siis teadma, kus nurga peal see kaamera on? Ja kas pärast ei öelda, et tegemist edaseadusliku filmimisega ja kohtus arvesse ei lähe....
    Aga näitusel edu!

    VastaKustuta
  2. Kahju jah , ei jõudnud eelmist Tartu Tasku parklas sarnast riivekat veel parandama minna, kui teine laks otsa.Ei aita ka see kaamera alla parkimine, kui sa tead, mida nood kaamerad on üldse võimelised näitama.Tuleb panna kaamera autosse, on lõpuks odavam, kui maksta muudkui Kasko omavastutust :P,Äh jah.
    Aga see ei ole veel näitus, vaid laat :), küülikute näitus oli vist 7 detsember...aga aitäh, Taive ikkagi.Jaksu ja ole mõnus, sulle endalegi :)

    VastaKustuta