reede, 31. august 2012

Angoorad mänguhoos


Nii lustiti ja natuke ka katsuti jõudu täna hommikul meie suveaedikus :).

5 kommentaari:

  1. Jänksid suvilas! :D :D.
    Aga kus porksipeenar on? ;).

    VastaKustuta
  2. Nuu jaa,ma peaks nad porgandipeenrasse viima, jah? :))Jääb ära :)
    Aga laat oli vahva, aitäh kõigile, kes tere tulid ütlema ja ka neile, kes mõnusa naeratuse saatel tulid ja teatasid, et me loeme Teie blogi :)), soe tunne oli tagasisidet saada, et sa ei kirjutagi "plangule" :).
    Küülikud ise tundsid ennast päris hästi, kui reisiväsimus oli välja magatud, siis kalpsasid aedikus ringi, sõid kõik kaasa võetud porgandid ära, kaevasid ennastunustavalt auku maasse ja tänu pealelõunasele vihmale(selgus, et lisaks telgikatusele oleks pidanud lisakile veel panema)vettisid nagu Käsnakalled õhtuks märjaks ja poriseks, ehk kabanduslikust väljanägemisest jäi järele 5 % :)

    VastaKustuta
  3. ...ja veel, kahjuks teisi loomi suurt ei näinudki, pirakad pullid oli plati peal ja jurakad tumedapealised lambad jalutasid oheliku otsas.Ja üks jämeda kaelaga hobune kõndis ka.Ülde hakkavad need teised loomad hirmus suurtena tunduma neid küülikuid kavatades :)

    VastaKustuta
  4. No kui on suvila, siis on ikka ju porksipeenar ka :).
    Ei sa ei kirjuta plangule :D. Lihtsalt eestlasele on omane läbilugeda ja lahkuda tavaliselt, sest me oleme juba sellised kinnised ja eritimitteemotsiooneväljanäitavad. Eks ma isegi lippan siit läbi, loen ära ja lasen varvast. Lisaks praegu ju igasugused sügistööd ka enamusel pooleli :D.
    Et nüüd siis tuleb lisaks lambavilla pesu õpetusel ka näidisõpetus jänkside pesuks? :D

    VastaKustuta
  5. Vähemalt Taive siis loeb :)),
    minu tagasiside on statistika :P, blogides võiks ka olla nagu FB, et "like", meeldib siis või mitte, aga et loetud .Samas, ega ma kurda, ise lippan ka teatud blogid läbi ja kommida ei viitsi, kuna see kood, mis alla tuleb, on suhteliselt nõme.Mul on kuidagi kummaliselt kas lambaostjad või küülikute huvilised kokku saamisel öelnud,et "oh, me juba paar aastat loeme seda blogi"...siis olen küll "riielnud", et aga miks te ei kommeneeteri siis ?::)))Aga olgu pealegi.
    Jänksid on täna väsinud aga täiesti puhtad, nagu poleks eilset poripidu olnudki :).

    VastaKustuta