esmaspäev, 9. juuli 2012

MÜÜA VÄIKEPAKI HEINA

Hein on valdavalt kultuurtaimedest, ilus roheline ja niidetud õigeaegselt.Pakikaal ca 10-15 kilo, hind 1.eur /pakk..Asukoht Kuusalu vald.Info tel. 56501119

6 kommentaari:

  1. tere,
    palun paki orienteeruvaid mõõtmeid.

    Tänud!

    VastaKustuta
  2. Õhtul mõõdan ja lisan, aga tasub kiirustada, kui soov tõsine :)

    VastaKustuta
  3. Soov on tõsine, koguses ja transpordis on küsimus.
    Kodus 1 pässküülik ja kääbuskanad. Ise mõtlesin c 30 paki peale aga seda vist üheks talveks palju?

    Marrit

    VastaKustuta
  4. Kanad vist heina ei tarbi?:)Aga ühele küülikule...isver, ma ei teagi.Minul kulub 60 küülikule päevas üks pakk heina, ei oska arvutada, palju üks talvega nahka pistab.Järelkärule (nt. Lukoili kõrge kattega käru) mahutas 40 pakki.Nädalavahetusel on vist üks ostja tulemas, kes võtab kõik üleliigse heina, niiet..:)

    VastaKustuta
  5. Airi, kanadele oleks hein vajalik küll, aga siis peaks see olema veidi lühema kõrrega.... väga hea on näiteks muruniitmisel tekkinud peen mass kuivatada ning kokku korjata ja talvel kanad kiidavad sind ja söövad :D Ühes maheda õppematerjalis oli nii kirjas. Mul ema on nüüd niimoodi paar aastat teinud ja tundub, et töötab see variant ;)

    VastaKustuta
  6. Kaire, kogu lugupidamise juures, ma lihtsalt ei jaksa ...seda muru korjata ja kuivatada :P, annan parem lutserni graanulit.Samuti on hea vist ka nõgese vihad talveks, aga jäägu see teisele korrale :)).Pealegi, alates eilsest jälle üks vana kana vähem :P, lihtsalt kustub pessa ära.Suured munad on kadunud ja kanad munevad väikseid mune, niiet arvata võib, et tehti monky bisnesit, 5 noort ja viis vana, egas loll tarbija aru saa :P.

    VastaKustuta