pühapäev, 4. detsember 2011

Küülikute näitusest .


Läti kohtunik ja meie küülik(vill on ikka jubedalt üle kasvanud)


Ütlen kohe ära, et ei pea ennast veel küüliku kasvatajaks ja värin oli ka enne seda näitust sees, et mis suunas see meie aretus ja kasvatustöö on aastaga liikunud.Kas üles või alla.Aga, nagu pildiltki näha, siis ka sellel aastal tõu parim, mille tõi koju angoora tüdruk ZEENA (s.03.04.2011), punktisumma 97  (100-st, aga 100 ei  antagi :)).Aga rõõmu tegid ka teised , 7 küülikust kaks olid 96,5 punkti, üks nendest Spica e. sallander ja teine oli BOb, kelle ostis näituselt ära üks kena läti naisterahvas:
Bob juba pügatuna ja uue omaniku kaenlas, minul kergelt nukker nägu peas, sest mitte ei raatsi neist kellestki loobuda. Kuna aga küljeluu torkas ribidesse, siis oli lätlasel õnnepäev :))
Ja minu üljeäänud küülikud teenisid mulle endalegi üllatuseks kõik 97 punkti.No super.Kusjuures ma ise näen veel vigu, mida parandada, kes oli ennast öö jooksul "kollaseks" meikinud, kes transpordipuuris täis pissinud, kõigil karv üle kasvanud jne.Angoorade jaoks tubane temperatuur liig, mis liig.Juua nad võõras kohas ei taha, nii tegin sundjootmist, enne kui mõni kuumarabanduse saab.Pikk sõit ka seljataga, parem karta kui kahetseda.


 Parim poos minu meelest, kuidas enda "tüdimust väljendada" :)), kossid sirgu ja jokk.
 No kas pole nunnu?
 Huvitav, mis nad sinna puuri alla on peitnud?Kas tõesti vaid laud?
 Auhinnalaud
 Kohtunikud tööhoos ja esiplaanil meie karvapallid.



 Mida ma siin targa näoga kuulan?Pagan seda enam teab :)
 Veel ühed väiksed vahvad tegelased.

Ja et aeg tühja ei läheks, siis uurisime kedervarre saladust, ehk sai niimõnelegi arusaadavamaks.
 Näituse lõpp käes , diplom kätte ja aeg kodupoole nina keerata.
Ühesõnaga, Palju õnne ka teistele kasvatajatele, eriti tugev käepigistus Diana Mägile, kes oli vist auhinna absoluutne meister!Tubli töö! ja aitäh ka korraldusmeeskonnale, kogu selle positivse emotsiooni ja õhustiku eest, mida peale minu veel nii mõnigi kinnitas :)Vahva oli.
Minu tänane päev enam nii vahva polnud, ehk äratus kell 8 ja siva küülikuid pügama.Näitusel jõudsin vaid 4 tk pügatud, kodus ootas aga täna veel 10 karvast vabastamist.

9 kommentaari:

  1. No õnne-õnne! Et nii, kui jänksi kohtunikke käest kätte said, kukkusid kohe pügama? Või hinnatakse neid nii pügamata ja pügatuna?

    VastaKustuta
  2. :)aitäh.
    Ikka peale kohtuniku hindamist.Ka Lätti läinud poisi pügasin igaks juhuks ära...inimene ei saa kohe šokki, jääb aega harjuda :)

    VastaKustuta
  3. Õnnesoovid eduka näituse puhul! Hea on saada tagasisidet oma tööle...muidu rassi ja rassi :)

    VastaKustuta
  4. Õnnitused! On ikka lahedad tegelased Sul küll
    Oh oleks ma teadnud, et neid sealsamas pügama hakkad, oleks ehk veel pihutäie villa endale nuianud :)
    Aga see, mis sain on lõngastatud- 60/40 musta tallevillaga ja no on ikka pehme ja mõnus.

    VastaKustuta
  5. Palju õnne! ka anonüümse poolt.

    PAGAN küll, jänksid tahavad taas mu koju tulla, aga jama on selles, et tegu oleks lihaloomadega (sest ketrama pole ma veel õppinud (kedervart olen näppinud vaid)). Saaks ma vaid üle sellest, et suur osa minust on taimetoitlane, eriti kui asi puudutab mu enda nunnutatud loomi ;(

    VastaKustuta
  6. Väga äge,palju õnne!
    ps. tegin just tuld pliidi alla Maalehega (miski kevadine number)- ja mis ma näen- Airi valge küülikuga:D
    Ning "Sõida maale" reklaam ka jooksis...

    VastaKustuta
  7. Liina, sinu imelised lokid on veel kapi peal, täna pikkkk tööpäev Pärnus ei lubanud vokile lasta, ehk homme :)
    Anonüümsele,iga asi omal ajal, nii kedervars kui muu...ei hooli ka mina enda kasvatatud lihast, ometi tuleb loomakasvatajana teha neid karme otsuseid, sest kui neid ei teeks, siis ei oleks ka mingit edasiminekut, vaid tagasi kvantiteedi poole..
    Marju, oh jah, no laupäeval saate siis herneks naerda :))asi seegi, eksole :))

    VastaKustuta