laupäev, 26. märts 2011

Veel leonbergeri villast lõngasid

Veel leonbergeri koeravilladega lõngasid.Vill ei ole eriti dominantne lambavilla suhtes ja segunemiseks peab päris palju kraasima.Siin on erinevaid varjante peenvilladest ja ka eritüüpi koeravilla villasid.Ainult valge lambavillaga kraasituna tundus natuke igav,sellepärast sai kirjuid rohkesti.Pehmed ja mõnusad peaks need kudumis tulema küll.
Üks kirju-mirju villaga müts ka, kolme värvi peenvillaga lõngadest, muster ajandatuna kõrdmaost, aga ei vahetanud aukude asukohti, vaid muster jookseb postidena.Müts on veniv, meenutab koelt soonikut.Järjekordselt väga raske loomulikuna teda pildile püüda.Peas oli väga atraktiivne.

8 kommentaari:

  1. See müts näeb nagu karakuli nahast välja :) Mulle väga meeldib! Ja lambakaamera taga ketramine on väga produktiivne :D

    VastaKustuta
  2. Lahe müts:)Tõeliselt kirju-mirju. Ja ma ei jõua ära imestada ja imetleda, kui palju sina küll kedrata jõuad...või kuidas sa üldse midagi muud selle ketramise kõrvalt jõuad.

    VastaKustuta
  3. Nuh, praegu tõusen ju öösel lambaid vahtima, My-d söötma...ega see uni ju kohe tule.Ja lumi on ka maas, kaevama pole mõtet vist veel minna.Tulbi ninad on juba maa seest väljas :) ja eks varsti kevad teeb minu lõngadele pausi vahele :)

    VastaKustuta
  4. Müts on kihvt, lõngadest ma ei räägigi! Maurus,kes sulle varsti kirjutab!

    VastaKustuta
  5. Et sina ka jõuad :) Nüüd endal ka kogemus väike ketramisest käes ja tean kui palju see ikka aega võtab. Aga sa ju meil teada nobenäpp, nii et jõudu!

    VastaKustuta
  6. Aitäh Tiia, vaatasin su blogi ja mis ma rõõmuga näen? Sul on vokk päevakorda võetud!Väga vahva, harjuta aga harjuta.Niipalju ehk , minuarvates(aa see on puhtalt isiklik arvamus :D), ei ole elektrivokk kiirem.Vb. on minu elektrikas teist tüüpi(ka vene oma), aga ei suutnud ma temas eeliseid näha.Müra palju, vahepeal pead mõtetult lõngu sättima, lõpus ei kerinud enam nii kiiresti ja ketrus ning kerimis kiirus tuli minul sama.
    Ja imearmas lapsepõnn koos väga vahva mütsiga sul blogis :)

    VastaKustuta
  7. No eks see kiirus on ju suhteline. Kuna mu käsivokk on täielik reliikvia, siis mulle tundub see elektri "venelane" ikka veits kiirem, aga eks see võib ka alguse asi olla...
    Ja see imearmas on minu pesamuna 9kuune tütreke. Väike küll, kuid kus juba poseerib nii kui fotoka välja võtan :)

    VastaKustuta
  8. Minul ka reliikvia :)), harjutamine teeb meistriks, ei muu :)Jõudu !

    VastaKustuta