teisipäev, 22. märts 2011

Pruunid kolmikud

Sõnu polegi vaja....meil sündisid pika punnitamisega pruunid  peenvillased kolmikud.TÜDRUKUD! (kolmas jäi pildistamise ajal heinte alla).Ma rohkem ei kirjuta, et mitte õnnest ogarana näida....:)))

No nii, meie sinivereline emme otsustas, et temale piisab kahest tallest küll :P Lükkab selle kolmanda lausa peaga müraki vastu seina.Vaeseke tudiseb üksinda boksi nurgas.Sidusin küll päramiste sooned talle ümber, määrisin verega kokku, korraks aitas,aga siis jälle tõrjumine.Loll lammas, ma ei tahaks ka pelgalt tuju ajel hakata lamba emaks, koos suure lutipudeliga.Topin seda pisikest ema tissi otsa, teen kurja nägu, ei tea, kas aitab.Ja mis aitaks.....

20 kommentaari:

  1. Hahhahhaa, ma kohe ei või:D Jälle sellised karvased ja lahedad tutid peas.Palju õnne!
    Sinu mustikud ikka paisuvad, ausalt, ma juba hirmuga vaatan, et palju sealt neid tulla võib:)Siiani need kaks on küll nii produktiivsed olnud, et kuku pikali.Laudauks ei lähe varsti kinni, kui samas taktis asi jätkub.

    Kirke

    VastaKustuta
  2. Vau!Palju õnne! ja ikka kolmekaupa:))

    VastaKustuta
  3. Kirke, sulle said ju musiloomad :)Eks nad rõõmustavadki head perenaist!
    Marju, ma nii õnnelik, kolmikud ja plikad ka veel.Mitte,et mul jäärade üle hea meel poleks, aga nendega on igavene sahmerdamine, et leiaksid uue kodu mitte ei satuks toidulauale.

    VastaKustuta
  4. ...tutid peas ja kui seksikas valge tagajalg! :))

    VastaKustuta
  5. Kusjuures ma vaatan, need tutikesed on ka meie ristanditel:) siis hoopis sellest sinivereliste suguvõsast tuleb see!

    VastaKustuta
  6. Nagu väikesed punkarid:))Õnnitlused! - nagu näed...karja lisa aga tuleb:))

    VastaKustuta
  7. Palju õnne kolmikute puhul! Ilusad valged mütsid neil

    VastaKustuta
  8. Meie kolmikud (kaks poissi ja tüdruk)saadavad teile kolmikutele tervisi :)

    VastaKustuta
  9. Ohoo, palju õnne, tunduski, et see "mauk" annab rohkem kui 2 :D
    -Monika

    VastaKustuta
  10. No õnne-õnne! Tutid on lahedad ;D.

    VastaKustuta
  11. Palju, palju õnne teile sinna lauta! Et neid kolmikuid ikka rohkem tuleks. Vast emme ikka kõik kolm enda kasvatada võtab ja sina ammeks ei pea hakkama. :D

    VastaKustuta
  12. Aitäh .), aga lammas on võtnud omale pähe, see kolmas pole tema oma.Kas me paigutasime nad liiga kiiresti peale poegimist eraldi, või mis pagana loogika sel lambal on.Igatahes olen ma järjekordselt magamata, käin hoian seda suurt elukat kinni, et väike saaks imeda.Kummalisel kombel ema imeda laseb, aga kui võimalik "naelutab" hirmsa pea mürtsuga talle vastu seina.Rohusööja, aga käitub hullemini, kui kiskja.Peast käisid igasugused stenaariumid läbi, et panen emme kitsasse käiku....tõenäoliselt proovin ta lühikese köie otsa kinni mingiks ajaks panna..oh ja ah.

    VastaKustuta
  13. Äkki sünnitusjärgne stress...kas muidu poegimine oli kerge?

    VastaKustuta
  14. Mul vanaemal oli kunagi lammas, kes tõi alati kaksikud talled ja ühte üritas alati samuti kleepsuks seina taguda. Ja ei jäänudki vanaemalgi muud üle, kui pudeliga üles kasvatada. Hiljem oli tal veel üks lammas kes oli nõus ka teisi tallesid toitma enda oma kõrvalt.

    VastaKustuta
  15. Taive, issake, ta tõesti üritab vaest talle kleepsuks seina lüüa (:)))))
    Stress peaks ju üle minema, meil aga pigem süveneb...panin nad karja kokku ja otsisin lutipudeli välja.

    VastaKustuta
  16. Palju õnne! Nii tore: kolm ja pruunid ja veel tüdrukud kah! Aga see viga on meil ka mõnel lambal, et valib, keda toidab ja keda mitte. Viimane talleke on ise nii hakkaja, et käib siis, kui õde sööb, salaja tagantpoolt ema tissi all "vargil". Kolmega on muidugi raskem- pole seda vaba nisa, mille kallale minna, ikka võib keegi ees olla. Jõudu sulle mässamisel! Meie rootslased peaksid aprillini ära venitama- siis läheb suur poegimine lahti.

    VastaKustuta
  17. Aiäh Merike, "rõõm" kuulda,et kellegil veel "hästi" läheb :)Pange siis pilte ikka ka, kui teil see peenikene pere sünnib!Pliis...
    Meie emautt on nende kahe valitu suhtes nii hüperhoolitsev, et mingist vargusest ei ole juttugi.:)

    VastaKustuta
  18. Airi, tuleb sul ikka kits ka majja muretseda või laenata;). No kuidas sa ikka selle tite söömata jätad?..

    VastaKustuta
  19. Ma ju ise üldse piima ei joo..ja tööpäevad venivad vahel päris pikaks, ma kardan, et see kitse teema on meil köh.Suhteliselt küsitav.
    Ega seda väiest saa söömata jätta, kahju ju ka, eks ma kannata selle hullu esimese nädala ära, siis läeb kergemaks.Pisike My jookseb mul juba sabas.Lambamamma.

    VastaKustuta