teisipäev, 8. märts 2011

Angooravillased tudusokid.

Millal siis veel ennast hellitada, kui mitte naistepäeval? Kuna vanad sokid olid nagu suures lahingus käinud ja lõpetasid oma eksistensti enne kevadet, siis ei jäänudki muud üle, kui vokile valu ja sokkidele lõnga tegema.Mitte ei vitsi endale midagi teha, aga kuna mul jalad meeletult külmetavad, isegi nii, et koeravillasest jääb väheks ja ma ei suuda uinuda, siis sel korral on sokid 75 % angooravillased.Natuke lammast ja natuke koera ja juurde. Ehtsad Tudusokid.

Igatahes, kõigile naisolevustele ILUSAT NAISTEPÄEVA ja kõigile käsitöölistele ILUSAT PIKKA LIUGU JA ILUSAT LINA KASVU!

6 kommentaari:

  1. Ilusat naistepäeva, Airi!:)
    Me tegime just poistega pikka liugu ja rääkisin neile juurde, et meil lammastel ikka ilusat ja pikka villa tuleks:))
    Ja ää unusta,et täna peavad naised vähemalt sõõmu punast jooki jooma:)
    Tudusokid on imearmsad ja mõnusalt karvased:) Tea,kas linadevahe karvaseks kah jääb?:)

    VastaKustuta
  2. Oi, millised tudukad, nii mõnusad!
    Isegi ei suuda külmade jalgade tõttu uinuda :)
    Ilusat naistepäeva jätku ja pikka lina, palju-palju villa ja mõnusaid ideid selle realiseerimiseks!

    VastaKustuta
  3. Aitäh heade soovide eest!
    Selle lõnga karva ajamise kohta on minul oma teooria, ehk et normaalse pikkusega ja kvaliteetsest villast kedratud lõng ei tohiks tegelikult peale pesu ja väheldast kandmist enam karvu ajada.Kui ta seda teeb, on vill olnud ilmselgelt lühike.Isegi minu puhtast koeravillast müts ei aja karva...niiet ka lambavilla osa ei saa selles karvaajamises olulist rolli mängida.See ka üks põhjustest, miks ma koeravilla omanikud "meeleheitele" nääksun ja sorteerimist tähtsaks pean :)
    Aga et punast jooki peab jooma...oli minu jaoks midagi uut.Seda, et naiste töid ei või teha, on teada fakt(mingine tätpäev oli veel,, kus kedrata ei tohtivat ja see ajas mind närvi, sest eks katsu eemale hoida :)))
    Veel käis mõte peast, et huvitav, kas meie kaubanduses on lina seemet müüa, millest seda ketruse kiudu saaks?Jube põnev oleks ka ise katsetada lina kasvatada ja lõnga saada.

    VastaKustuta
  4. Ei raatsiks neid sokke jalga panna, vaataks niisama ja silitaks. Liugu lasta tõesti ei taha, polegi sel talvel kukkunud (reha peale astusin laudas) ja ei isuta ka, kevad peaks ju ometi tulema, loodan et liutate mu eest ka:)

    VastaKustuta
  5. Ilusat naistepäeva jätku!!!

    VastaKustuta
  6. Mis vahvad sokid!
    Pikka liugu ja pikka (lõnga)kiudu teile kõigile!

    VastaKustuta