neljapäev, 3. veebruar 2011

Head valge jänese(kassi) aastat!

3 veebruaril 2011 algab Hiina kalendri järgi Valge Kassi (Jänese) aasta. 2011 aasta lubab, et kõige suuremad võimalused saavad endale Tule märkide (Jäär Lõvi, Ambur) esindajad. Aga teisel poolaastal naeratab fortuuna Maa märkide (Sõnn, Neitsi, Kaljukits) esindajatele. Kahjuks Kaaludele tuleb antud aasta kõige raskem, neil tuleb loobuda oma huvidest partneri huvide pärast.

Kogu 12 aastase Hiina kalendri tsükli järgi loetakse Kassi aastat üheks edukamaks, ta toob kaasa rahu ja edu. Sel aastal tunneme me kõik suurt vajadust mugavuse ning turvalisuse järele. 2011 aasta elemendiks on – Metall. Antud element lisab oma pitseri tervele aastale. Sel aastal on võimalik väga suur egoismi väljendus, uhkus enda tegemiste ja saavutuste üle, teiste tunnetega mitte arvestamine. Seega kõiki meid ootab ees teiste vastu headuse, hoolitsuse ja austuse õppimine. Kuna Uraan liigub sel aastal Jäära päikesemärki, avab see uue ajastu enese täiendamiseks, see puudutab ka meie ühiskonda, uusi tehnoloogiaid ja teadust. Kassi aastal arenevad kiiresti vaimsed anded, me oleme läbinägelikumad, leidlikumad, mis kindlasti aitab kaasa ka õppimisele ja töötamisele. Seega on oodata materiaalset stabiilsust.

Sellise teksti copisin siis interneti avarustest....ei usu muidu neid horoskoope, aga eelmise aasta oma lugedes, mõtlesin küll, et..appi.Ja nii rasket aastat, kui eelmine, ma ei mäletagi.Annaks taevas, et siis sel aastal läheks vähe paremini.Uraan liigub nimelt ka minu, ehk jäära tulemärki.
Lisaks valgetele küülikutele on meil tagataskust võtta ka peaaegu valge kass PEEDU:
Ilusat uut aastat Teilegi!

5 kommentaari:

  1. Haah! Selle järgi peaks ma endale lausa köie kaela panema-Kaalud nagu ma olen....Ja kes siin lubas mulle paremat uuet aastat???

    VastaKustuta
  2. Milline kaunis PEEDU!
    Endalgi võiks selline tore tagatasku olla, kus sellised kassid sees. Tõeline iludus!!!

    VastaKustuta
  3. Nuuh, ei maksa nüüd NII tõsiselt seda asja ka võtta :))
    Aga Peedu on meil hoiukodust võetud kass, nii hullu hiiremurdjat põle meite auulis enne olnud :))

    VastaKustuta
  4. Nii ilusat kassi pole ma enne näind, ja seda täiesti tõsiselt. Tõeline iludus. Muideks eelmisele postitusele lisaks, et sa peaksid koerakarvadest ka kevadet tundma :)))

    VastaKustuta
  5. Kass on uhke jah.
    irw, Ülle.Koerakarvadest kevadet...see "kevad" kipub mul kuidagi aastaringseks muutuma.Kui mõni koeraomanik vahel kurdab, et oeh ja aih, terve elamine on koerakarvu täis, siis ehk lohutaks minu elamise nägemine, mis meenutab midagi nagu kõrbetormis kõrbe,kus kuivanud põõsaste asemel rändavad mööda tuba kenad koerakarvadest RULLID lausa :))))Ja sellest veel hullem on angooravill, mis lausa ise lendab toas ringi :), ilma vahemaandumiseta.Ma vaikselt ootan, millal mind koos karvadega õue visatakse ....loodetavasti lendab ka vokk siis ikka järgi :)

    VastaKustuta