reede, 14. jaanuar 2011

Mütsi ja salli lõng

Lõnga sisuks alaska malamuudi ja chow koeravilla segu ja lambavillana valge, pruun ja must peenvill.Kompott.Lõng ise jäi tänu malamuudi villale hästi kerge ja õhuline.Karvane ka kenasti.

6 kommentaari:

  1. Airi, su lõngad on kõik "hingega lõngad", minu meelest.Maurus

    VastaKustuta
  2. Mõnusalt karvased:)Juba pilt annab edasi nende pehmuse:)

    VastaKustuta
  3. Hingega tõesti, kuigi ei tohiks seda hingemuret sisse kedrata...aga nii jääksid pooled asjad tegemata :)
    Viimaste lõngade tellija on mulle juba kuidagi ise vaikselt hinge pugenud, niiet kui ma lõnga teen, siis hoopis tene tegu tuleb, sest ikka mõtled antud inimese peale.Nii on kuidagi kujunenud :)Usun, et see on nii ka teiste käsitöölistega...raha on kogu selle krempli juures meeldiv kõrvalprodukt, tähtis pigem see, kes su toodet väärtustab ja seda ka kannab, kahe jalaga maasolija, nagu ma olen :)

    VastaKustuta
  4. Tegin kunagi referaadi saunadest Eestis. Na lahe oli lugeda, et saunikuteks olid enamasti naised kes elatasid end käsitööga, et siis ei old eriti tulus ettevõtmine omal aal ja ega praegugi :) Su näpud liiguvad aga nõnda nobedasti, et sauna sa kauaks pidama ei jääks, jaksaks talu pidada küll :))))

    VastaKustuta
  5. Airi, igas halvas on alati piisake head. Nii saite kindlasti oma väikese villapalli läbi hulga tarvilikke teadmisi juurde ja nüüd võib hulga julgemalt edasi minna ,enesekindlus kasvab kogemuste kasvades. Edu jätkamiseks! Heli

    VastaKustuta
  6. Oh Ülle, sa oled ikka paadunud optimist.Ma lihtsalt valvan praegu (arvuti öökapi peal, laudapilt ees, kas pole luksus?) seda riukalikku maalammast,kes paisub silmnähtavalt, piim on udaras, tutike on nagu roosiõis -paistes ja punane :),mida pole ,on talleke.Muidu ma vaevalt jõuaks, praegu läheb öösel lihtsalt tänu valvamisele uni ära ja lugeda ma ei viitsi, nii istungi voki taga :)Varsti saab nädal täis.Aru ei saa...
    Jah, Heli, ma mõtlen just niisamuti, mis ei tapa ,teeb tugevaks.Kogemus maksab ka.Aa mõni loom kohe läheb hinge ja mul neid loomi nii vähe, et kõigist on kahju...ikka katsud teha kõik endast oleneva.Aga nii vist on, jagub nii aia taha kui aia sisse.Loomapidaja mured ja rõõmud.Tänud teile kaasa elamast.

    VastaKustuta