neljapäev, 6. jaanuar 2011

Lõngamaania.

Üks kirju koeravillane lõng valmis.Siin on nüüd lihtsam öelda, mida seal sees ei ole :)Aga tulemusega jäin ise päris rahule.Pehme on ka.
Ühekordne angoora lõng ärgitas ka ühekordset peenvilla lõnga tegema ja seekord ketrasin musta, pruuni peenvilla ja valgena on sees angoora vill .Kui lõnga hasplilt maha kerisin, siis vedas see viht ennast nii armsalt krussi ja rõngasse, et tegin pilti nii nagu ta praegu, enne pesu välja näeb.Pane või kaela.Meetrid ja kaal on samuti veel selgitamisel.Lõng sai tehtud mõttega, et äkki leidub inimene , kes sellest nt. pitssalli tahaks kududa...peaks vist sobima küll :
Ja lähivaates selline :
Ja pestud lõng näev välja selline :
85 grammi, 351 meetrit

7 kommentaari:

  1. Küll sina ikka jõuad. Selline tunne nagu oleksid 24/7 voki ja varraste taga:)Ja tulemused on ilusad!

    VastaKustuta
  2. Eeee... ei lasta 24/h voki taga olla :))Vahel on küll kesköise sabati tunne :)

    VastaKustuta
  3. Jerum, sellele viimasele pildile tahaks "hambad sisse lüüa" :) Nii ilusad värvid. Kui teaks mis sest teha ostaks ise ära :D
    Krussi vedas seepärast, et on 1kordne ja "tasakaalustamata" ehk korrutamata :) väga uhke värk igastahes.
    -Monika

    VastaKustuta
  4. Ma loodan Monika, et sa niisama ei kiida:), sest sinu kiitus tuleb kolmekordsena korrutada, vana hull ketruspedant, nagu sa oled :)
    Kruss tuletas sinu võrratuid käevõruseid meelde, sellepärast ma seda vihti nii eksponeerisingi :)

    VastaKustuta
  5. Ma olen ammu õppust võtnud, et kõik ei ole kuld mis ise/teised teevad isegi mitte seepärast, et on käsitöö ja enda tehtud. Ja kiitma ei hakka ma kunagi niisamma (ok, vennalapsi kiidean, lapsi ikka peab kiitma :P), se eei vii edasi.
    Mulle see viimane viht kohutavalt meeldib. Krussilisena ei meeldigi nii väga, sirgena on superilus. Kõik see naturaalne pruun, must/hallikas ja valge on väga ilus kooslus. Ma tahaks seda vihti kohe lähedalt näha :D
    -Monika

    VastaKustuta
  6. Pruun ja must on peenvillane oma headuses ja pehmuses(kedrata jällegi suht ebamugav), aga valge on angoora.Ma iga kord, kui kirjut lõnga teen, mõtlen hirmuga, et kas tuleb välja või mitte.Kõige lihtsamini tuleb kahet eri värvi lõnga korrutis välja...mis on suht ebakole :)
    Vahel on tunne, et vokki müües peaks seal olema silt, nagu suitsupakil, juures, et vokkamine kahjustab teie tervist ja võite sattuda lootusetusse sõltuvusse.Mul vist lausa parem jalg väntab öösel teki all tallalauda :))Hoolik diagnoosiga.

    VastaKustuta