kolmapäev, 8. detsember 2010

Mustad kindad angoora tupsuga.

Sellised siis veel ühed tellitud kindad.Kahed eelmised, sarnased , leidsid tõesti uue omaniku ja ei jäänudki muud üle, kui veel ühed kududa.Põhilõngana on tiibeti mastif ja lambana sees must peenvillane, toon jäi suhteliselt ilma varjundita must.Ja tundub, et see angoora tupsakas on kuum sõna, uhke jääb ta küll, mulle endalegi ootamatult.
Tegin veel kahed kirjud tupsulõngad juurde, aga need läksid nii ruttu posti, et pilti ei jõudnudki teha, ehk lõngaomanik on nii armas ja saadab hoopis valmistoote pildid...mütsialge oli igatahes paljutõotav.

5 kommentaari:

  1. sul vaja mootoriga vokk muretseda, selles vanuses tuleb liigeseid hoidma hakata, niisuguse väntamise pääle kuluvad ää, oh ja ah, et sa ka jaksad

    VastaKustuta
  2. Jaksad või mitte, see pigem sinna väravasse, et ei oska ei öelda :))Samas, hea kui sul keegi kogu aeg seljas elab, muidu viskaks vanad kondid ahju peale ja laseks vilet...:)
    Hapukapsa supp söödud?:) Millega tegeled?

    VastaKustuta
  3. Supp söödud, uus tulel, kints ahjus, koon Jõuluks, viskan lund, tapan lambaid,pakin liha, niisama lihtsalt olengi :)

    VastaKustuta
  4. ...ja siis kui keegi seljas ei ela, viskan ahju peale ja lasen vilet :)

    VastaKustuta
  5. Mul kuidagi väga vähe lambaid jäänud :), õieti põlegi teisi enam, 8 utte põhikari on popsipidamine :)Eile vaatasin hirmuga oma lambavilla kotte, tea, kas ma veangi kevadeni välja.Ei ole suutnud endale selgeks teha, MITU lammast peaks karjas olema, et villa jaguks.Õnneks hakkab 1 sordi jänku villa nüüd tulema, siis lülitan telefoni välja ja nohisen mõnust voki taga :)Üldse, tõesti ,jõulud on ukse ees, mul kõik kingid kudumata....pagar ilma saiata, nii ongi.
    Seda "valget sitta" on meilgi nii palju alla sadanud, et lausa uskumatu.Ja lubavad vist juurdegi...õnneks pole lumevangi veel jäänud.Küll küllale liiga ei pidavat tegema, aga ei tea...aitab ehk küll juba :)

    VastaKustuta